Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ha keveset eszek, nem eszek...

Ha keveset eszek, nem eszek édességet, este nem eszek és sokat biciklizek akkor fogok fogyni?

Figyelt kérdés

2019. aug. 28. 11:06
 1/5 A kérdező kommentje:
+ napi 2 km séta a kutyával
2019. aug. 28. 11:10
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Igen, akkor fogynál.

De aki ilyen kérdést feltesz az végülis ezeket sosem fogja megcsinálni. Egyszerűen jólesik neki ábrándozni valamiről, aztán az első este már nem tartja be.

2019. aug. 28. 11:20
 3/5 anonim ***** válasza:
41%
A keveset mit takar? Egyet tanuljunk mar, azzal hogy nem vagy szarul eszel nem fogsz fogyni! Mert lehet 1 honap alatt lemegy 5 kilo masik honapban meg 10 jon vissza. Valts eletmodot es ne a csodat vart 1 het alatt. Olyan taplalkozasi szokast alakits ki amit tudsz tartani egy eleten at. Azzal hogy 3 honapig tudnad a sulyod tartani mi ertelme van?? Kicsit ird korbe mit akarsz enni, hany kilo vagy, mi a celod, napi 4-5 etkezes alatt bele se kezdj. Ez pedig hogy este ne egyel ez egy rohadt nagy hulyeseg. 166 centi vagyok es 54 kilo vagyok egy deka folosleg sincs rajtam es kepzeld, nem genetika, mert voltam 67 kilo is, es eszek akar 11 kor is, csak tudni kell mit, hogyan es mennyit. Szoval kicsit bovebben ird le mit is akarsz, kulonben bele se kezdj ilyen hulyesegbe.
2019. aug. 28. 11:25
 4/5 anonim ***** válasza:
0%
Lehet lepontozni, attol meg ez az igazsag :)
2019. aug. 28. 12:01
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Inkàbb a tàpanyagok összetétele, minősége, arànyai szàmítanak, nem a mennyisége. A kevés evést borzasztó nehéz betartani hosszútàvon, és nagyobb eséllyel vezet jojóeffektushoz... De majd megtanulod.
2019. aug. 28. 14:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!