Fogyokúrázom de ma annyira megkívántam a túró rudit hogx megettem 1 db ot viszont utána annyira rosszul éreztem magamat miatta hogy meghánytattam magam ilyenkor is hízlal ha kihányom?
Figyelt kérdés
2020. jan. 23. 15:53
2/6 anonim válasza:
Sokkal nagyobb a problémád (mentálisan), mint 1 túró rudi keserves elfogyasztása. Az evés miatti bűntudat meg éheztetés (mert ahol nem fér be egy túró rudi, ott gyanúsan meg van vonva a tápanyagbevitel, te meg sóvárogsz) jó út arra hogy leépítsd magad. Ettől már nincs messze, hogy minden más is mumusnak lesz nézve, de az önkontroll hiánya miatt becsúszik 1-1 kis-nagy zaba, majd arra jön a rendszeres hánytatás, hogy feloldozzon a bűnözés terhe alól. Ez meg már bulimia, aminek az útjára léptél.
3/6 anonim válasza:
Nem, ez nem a bulímia hanem egyszerűen idiotizmus, ugyanis a k. kérdező az emésztéssel a legminimálisabb szinten sincs tisztában ezért egy túrórudi után rögtön hánytatja magát.
Szóval ha már mártírkodunk akkor legalább ismerjük már az alapokat, mert ez így szimplán csak nyavajgás.
4/6 anonim válasza:
Cukorbeteg vagyok, egész életemben diétáznom kell, de néha egy túrórudit megeszem, beleépítem a diétába, se a cukromat nem emeli meg drasztikusan, sem el nem hízom tőle.
5/6 anonim válasza:
És még nekem mondja anyám, hogy hülye vagyok.
6/6 anonim válasza:
Mivel rendkívül tudatlan vagy a táplálkozással és a test működésével kapcsolatban, megpróbálom egyszerűen elmagyarázni a dolgot. A hízás-fogyás nem 1 db túrórudin múlik, hanem azon, hogy a szervezeted által alapjáraton felhasznált napi kalóriamennyiséghez képest tartósan többet vagy kevesebbet eszel. Az, hogy ez mennyi, emberenként változó, függ az életkortól, méretektől, fizikai aktivitástól, esetleges betegségektől. A koplalás nagyon káros, a szervezetednek szüksége van tápanyagokra és energiára a megfelelő működéshez. A hánytatást felejtsd el, egy túró ruditól még senki se hízott el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!