Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Stagnálok már 1 hónapja...

Saucony kérdése:

Stagnálok már 1 hónapja valakinek ötlete esetleg?

Figyelt kérdés
Nem eszek mellé! Mégis meglát a fogyás és már 1 hónapja ugyanott állok. Próbáltam csaló napot tartani de semmi. Valaki járt már így? Meddig tart a stagnálás?

2020. febr. 27. 09:02
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
46%

Bírlak téged "jajj tanulj egy kis biológiát" <3

És egyetértek!

Azóta van változás?

2020. máj. 4. 08:26
 12/14 A kérdező kommentje:
Persze vissza híztam 2 hónap stagnálás után nem érdekel
2020. máj. 5. 00:16
 13/14 anonim ***** válasza:

Előző vagyok, sajnálom, remélem idővel újból erőre kapsz!

Nekem ez csak akkor megy, ha bennem megszületik mondhat más bármit...

Mindenesetre én is sokat stagnálgatok, aztán ha sikerül türelmes lennem, mindig beindul, és általában stagnálás után egyszerre több szokott lemenni.

Én decemberben váltottam életmódot, azóta 18 kilót fogytam, és egyre inkább látom a trendet, a testem működését, nagyon sok stagnálós időszakom volt, kilóban mégis elég sok lement. Bár nekem sajnos még van vissza minimum tíz kiló, gondolom lesz is még sok-sok stagnálás.

Nagyon nehéz türelmesnek lenni!

Én alapvetően is türelmetlen ember vagyok, szóval leginkább nekem ez a legnehezebb :D Az egészséges étkezéseket megszoktam, azt kifejezetten élvezem, az eredményt viszont ugye azonnal akarnám látni, szóval nem könnyű.

De a legjobbakat kívánom neked!

2020. máj. 5. 08:51
 14/14 A kérdező kommentje:
Már tervezem elkezdeni mert a vérnyomás is megugrott és ez nem jó.. a közérzetem se jó..
2020. máj. 6. 00:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!