Miért stagnálok vagy fogyok, ha rengeteget eszem is?
Vesebetegség vagy gyulladás is lehet a szervezetben.
De ha sovány lettél, beállt sovány üzemmódra a tested, azért van. Olvasd el a Gabriel-módszer c. könyvet!
Férges biztosan nem vagyok xd
pajzsmirigyemet nézettem,mármint néztek hormonokat vérből,endokrinológus és azt mondta tökéletes minden értékem.
Vesebetgség? hát annak gondolom lenne valami tünete? gyulladást el tudok képzelni,bár nem tudom hol :D
hónapok óta rengeteget eszem,tényleg ma is már megettem egy tálca süteményt amiben rengeteg cukor meg kókusz,zsír van. meg ettem nagy adag tésztát is és még nincs vége a napnak . Amúgy nem mozgok kb semmit,úgyhogy még arra sem lehet fogni.
Sokminden lehet, felszívódási probléma, de akár csak megváltozott a szervezeted, ki tudja? Nem mozogsz többet, mint régen? Nem lettél izmosabb? Nem gyorsult fel az anyagcseréd? Ezek megtörténhetnek.
Ha sosem híznál a sok evéstől, akkor még lenne tippem, de az genetika s akkor nehezen híztál volna meg (kivéve, ha ennél is sokkal többet ettél, amikor híztál).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!