Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 16/8-as böjtöléssel lehet fogyni?

16/8-as böjtöléssel lehet fogyni?

Figyelt kérdés

Nos, 21 éves lány vagyok, 170 cm és 69 kg. Kb. 4-5 kg mínusz a célom. Reggeli nélkül egyszerűen nem tudok élni, (21 év alatt 2x hagytam ki a reggelit, akkor is csak azért, mert vérvételre mentem)de azt olvastam minél hamarabb kezdődik az a bizonyos 8 óra, annál jobb. Átlagban 6kor kelek, ami azt jelenti hogy 2-ig ehetek.

Megfelelő étkezés, és mozgás mellett lehet ezzel fogyni? Vagy jobb a napi 5x étkezés?

2020. febr. 2. 19:09
 1/5 anonim ***** válasza:
82%
én napi egyszeri étkezéssel is tudok annyit zabálni, hogy hízzak tőle, még közepesen nehéz fizikai munka mellett is.
2020. febr. 2. 21:53
 2/5 anonim ***** válasza:

Ha ez neked azt jelenti, hogy kevesebbet eszel, mint amennyit felhasználsz, akkor igen, de egyébként nem.

Attól a kalóriamennyiségtől, amitől híznál, egész nap elosztva ennéd meg, attól akkor is hízni fogsz, ha 8 órába "sűríted".

Plusz, 6:00-14:00 időszaki evésben azért megvan az a kockázat, hogy nem feltétlenül a legegészségesebb vagy "leg- kalóriaszegényebb" kaja az elérhető, így inkább nehezítene, mint könnyítene egy diétát, illetve az alvásba bezavarhat, hogy olyan sokkal nem ettél lefekvés előtt.

2020. febr. 3. 05:57
 3/5 anonim ***** válasza:
50%
Nőknek a 12 órás ajánlható inkább, mivel a hosszabb nem evési ciklusok károsan befolyásolhatják a hormonrendszert.
2020. febr. 3. 10:30
 4/5 anonim ***** válasza:
82%
Nettó idiótaság. Nyakon kéne vágni, aki ezt a böjtölős kreténséget elkezdte terjeszteni.
2020. febr. 3. 20:23
 5/5 anonim válasza:
49%

Nekem nagyon bevált az időszakos böjt, az elején kalória megvonás nélkül lepattant 3 kg, azóta is sokkal könnyebben mennek le a kilók mint előtte.

Az elején tartottam tőle, mert súlyos refluxom van, de mostmár az is rendeződött a böjt miatt.

Az első egy hét kemény, ha utána is nehéznek érzed, akkor hagyd abba.

2020. febr. 4. 18:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!