Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Így le lehet fogyni?

Így le lehet fogyni?

Figyelt kérdés

Heti 2szer kangoo edzés, plusz otthon szétnyílt hasizom torna, napi 15 perc kb. (8 hónapja szültem)

Reggeli fehérjés zabkása, pár szem mandula, pici gyümölcs vagy 2 tojás,vékony szelet purpur kenyér, zöldségek (ubi, paprika..stb)

Ebédre ami éppen van 1 adag

Vacsira natúr saláta, tonhallal vagy grillezett husival vagy fehérje shake (iso whey zero)..

Napi 2 kávé, icipici tejjel plusz kb 2-2,5 l víz.

2020. febr. 2. 11:05
 1/5 anonim ***** válasza:
80%
Ebben annyi a bizonytaansági tényező, hogy nem lehet megmondani. Ha jól kiszámítható eredményt akarsz, jól kiszámított étrend kell.
2020. febr. 2. 11:22
 2/5 anonim ***** válasza:
Az ebedre ami van az buko
2020. febr. 2. 13:42
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Az ebéd elég gyanús. Az "ami van" bàrmit takarhat, és sok esetben nem mindegy mi az.
2020. febr. 2. 14:58
 4/5 A kérdező kommentje:

Az ami van ebédre ilyesmik szoktak lenni: ma tepsiben sült pisztráng volt kevés ecetes krumplisalival és uborkával, mind házi, cukor nélkül.

Rakott zöldséges egytálételeket szoktam sütni, tartalmas leveseket szintén főételként, tehát nincs második, sült vagy grillezett szárazabb húsok zöldségkörettel, néha tésztaételeket készítek, de figyelek hogy al dente legyen, ami nem emeli meg a vércukrot. Arra is odafigyelek, hogy csak kicsi szénhidrát legyen benne és minél több változatos zöldség. Szeretek főzni és változatosan készítem. A zsiradékra is nagyon odafigyelek, minimálisat használok. Édeset nem eszem, cukrot és társait nem használom (csak annyit amennyi pl egy gyümölcsben van)

2020. febr. 2. 15:15
 5/5 anonim válasza:

Meglehet hogy ez kevés bevitel, de viszont én tudnék segíteni.

Regenornak hívják énis ezt használom.

A lényege, hogy 20 napig szedned kell egy itókát napi 3x 10ml-t bevinni.

Ehetsz sokféle ételt és nem is fogsz éhezni.

A fő dolog , hogy sütni csak zsírral süthetsz, illetve gyümölcs/zöldségből is levan korlátozva mit ehetsz.

További infóért írj , vagy nézz utána.

Ja és vannak emberek akiknél nem vállt be, viszont én leadtam 5kg-ot és szerintem többet is fogok így 2-3 hét után.

Nincs mit :)

2020. febr. 4. 22:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!