Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Omad diétát szeretnék tartani....

Omad diétát szeretnék tartani. Chips bele fér?

Figyelt kérdés

Az omad diéta az olyan,hogy napi 1 étkezés ugyan abban az időpontban minden nap. Nem tudom,hogy abban az egy étkezésbe bele-e tartoszhat bármi. Pl.: 1 zacskó chips. Vagy 1 meleg szendvics. Vagy bármi más.

Ne gyertek azzal, hogy nem egészséges, korházba is kerülhetné ezzel stb. Valakinék ez megterhelő,de nekem nem.

Már korrában is csináltam már, nem lett semmi bajom.

Péntekig kéne lefogynom pár kg.

Még azt is bevállalom,hogy nem eszek semmit, addig.

Kb. 58kg vagyok és 40-45kg nak kéne lennem, de ez tudom 3 nap alatt nem jön össze.

2020. jan. 28. 16:59
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
69%

azelőtt is lehetne, mielőtt megint előkerül a hormonkártya..

én tájékozodtam - ezért mondom, hogy teljesen, tökéletesen mindegy.

2020. jan. 29. 17:11
 12/14 anonim ***** válasza:
Én nem értek hozzá ezért nem is állnék le vitatkozni viszont két olyan személy is van a családban akinek részben ez a szakmája és ők is azt mondták nekem hogy nem mindegy mikor és mit eszek
2020. jan. 29. 19:27
 13/14 anonim ***** válasza:
Igaz nem személyi edzők hanem az egyik gasztroenterológus a masik meg testnevelőtanár
2020. jan. 29. 19:27
 14/14 anonim ***** válasza:
52%

elhiszem, hogy nekik ez a meggyőződésük, valószínűleg régebbi információk alapján.

én ezt tanulom egyetemi szintű képzés keretében, a legújabb fejleményekre alapozva. ezért ragaszkodom hozzá továbbra is, hogy mindegy.

2020. jan. 30. 08:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!