Szerintetek nyaralas alatt hogy lehet tartani a diétát?
Azért mondjuk egy nyaralás alkalmával nem kéne kihagyni az igazi görög ételeket. Ha normális adagokat eszel reggelire, ebédre, vacsorára és ennyi, akkor nem fog történni 1 hét alatt semmi.
Majd utána eszed tovább a Szafi liszteket.
Így legalább kicsit később unod meg a diétádat, mert előbb-utóbb meg fogod. Nem lehet életed végéig kizárólag magliszten meg csirkemellen élni.
Elöször is azt kellene tisztázni, hogy mi az, amit nem eszel. (Ha csak liszt+cukor, akkor egyszerü a dolog)
Görögországban rengeteg olyan étel van, ami egyiket sem tartalmazza, söt, fogalmazhatok úgy is, hogy kevés az, ami igen. Természetesen tésztákat, pékárukat meg édességeket nem ehetsz, de minden mást igen.
A zöldségételek, saláták, húsételek, levesek böven megfelelnek az étrendednek.
A Szafi-liszt meg abszolút nem szükséges egy ilyen diéta betartásához, az föleg pénzlehúzás.
Én nem aggódnék emiatt. Ha nyaralni megy valaki egy másik országba, akkor nem a kanapén fog tespedni egész nap. Bejárja az országot, egész nap úszik a medencében, szóval a kalóriaégetésed rohamosan meg fog nőni az otthonihoz képest.
Hízni biztos nem fogsz, max súlyt tartani, de én pl 2 kg-t fogytam mikor hazajöttem a nyaralásból, pedig azon a héten nagyon telezabáltam magam csupa egészségtelen étellel (pizza, lángos, hamburger, stb). Csak mellé napi 15-20 kmert sétáltunk, vagy egész nap úsztunk.
Ha nem arról szól a nyaralás, hogy egész nap a szállodában ültök a tv előtt, és rendelitek a pizzát, akkor hagyd a francba a diétádat erre az 1 hétre es egyél amit megkívánsz. Ne rontsd el a nyaralásodat azzal, hogy keresed a diétás eteleket, meg számolgatod a kalóriákat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!