Holnaphoz egy hétre utazunk horvátba 1 hétre és még nem jött meg pedig mostanába kellene megjönnie és ha holnap megjön akor sem biztos hogy 7 napig fog tartani. Hogy éljem túl a nyaralást ha meg lesz? 13/L
Drága!
Ne kezeld már a menstruációt halálos nyavalyának. Attól, hogy nyaralás alatt jön meg még lehet élvezni a pihenést.
Használj jó betétet , fürdéshez meg tampont.
Tampon és fájdalomcsillapító, ha görcsölsz.
A menstruáció nem egy betegség.
Mivel életed során még rengeteg ilyen szitu lesz, előbb utóbb kénytelen leszel tampont használni, ha csak nem akarod az összes hasonló jelegű programodat lemondani vagy a menzeszedhez igazítani, ami megjegyzem kb képtelenség.
A szüzességüket féltő kezdő tamponhasználóknak elmondom, hogy a szüzesség fogalma nem egyenlő azzal, hogy van-e ott szűzhártya vagy nincs. A szüzesség azt jelenti, hogy amíg nem fekszel le senkivel, addig szűz vagy, akárhány tampont használsz el. Egy tampon nem tudja elvenni a szüzességed.
A szűzhártya amúgy meg egy jól hangzó dolog, de a legtöbb lánynak nincs is ott semmi, vagy csak alig valami kis peremecske a hüvelybemenet körül, és ha van is alapból lukas, hiszen nem tudnál menstruálni. (Van olyan betegség, amikor össze van nőve, az orvosilag ki is lyukasztják!)
13 évesen már használtam tampont mert életem első tengerparti nyaralásán pont megjött. Felnőttként ha strandolni, fürdeni megyek és megvan akkor tampont használok. Az utolsó kedves anyuka nem tudom honnan hogy vizes lesz a tampon, de én még nem tapasztaltam. Volt, hogy majdnem szárazon vettem ki ami elég kellemetlen érzés. Pedig órákat tudok fürdeni a vízben.
Szóval vagy használj tampont, vagy csak napozzál.. A te döntésed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!