Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Tudom hogy a legtöbb ember...

Tudom hogy a legtöbb ember nem ajánlja hogy 700kalóriát egyek de így lefogyhatok?

Figyelt kérdés

Január 1től még semmi édességet-lisztes dolgot nem ettem. Járok edzeni is és kb 1 kilót fogytam vagy még annyit sem

Le szeretnék fogyni 49kg-ra. Úgy gondoltam hogy 700kalóriát eszem s ehez minden nap megyek terembe ahol elégetek vagy 600kalóriát. Semmiről nem fogyok Úgyhogy muszály lesz. Mennyi időbe fog telni?

166cm/57kg

2020. jan. 10. 20:00
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%
A 700 nagyon kevés. Számold ki az alapanyagcsere szükségletedet. Arra még számolj legalább annyi kalóriát amennyit edzéssel elveszítesz. Lazán lefogysz és nem teszel akkora kárt a szervezetedbe. A fogyókúra alapból is megviseli, de legalább ne hülye módjára csináld. Az egészséges fogyás heti 1 kg.
2020. jan. 10. 21:16
 12/21 anonim ***** válasza:
56%
L-carnitint tök fölösleges szedni, alapból van a szervezetben, és nem fogy el.
2020. jan. 10. 21:32
 13/21 anonim ***** válasza:
93%
Hát ez a kalóriabevitel az alap létezésedhez kell : légzés, vérkeringés stb. Tényleg nem érted? Plusz edzéshez plusz kalória kell. Kicsit olvass utána, mert nem vagy képben, sajnos. Mondjuk nekem mindegy, hogy az életeddel játszol vagy mit csinálsz...
2020. jan. 10. 22:00
 14/21 anonim ***** válasza:
94%
Te bolond vagy! Mit akarsz azzal elérni, hogy NORMÁL, EGÉSZSÉGES, IDEÁLIS súlyból lemész a SOVÁNY kategóriába? Nem leszel szebb, sőt rondább leszel! Ha egyáltalán megvalósul, mert ilyenkor hál'istennek a szervezetnek több esze szokott lenni, mint a gazdájának, és nem történik meg a fogyás. Ha mégis, akkor csúnya lesz a bőröd, romlik a látásod, fáradékonyabb és idegesebb leszel, a tanulási képességed csökken, a kapcsolataid elhagynak, mert azt látják, hogy lelkileg zavart vagy! SEmmivel nem leszel boldogabb és felszabadultabb! Ne akard anyádat büntetni! Úgyhogy maradj csak szépen a fenekeden és egyél normálisan mindent, az anyukád által elédrakott mennyiségben!
2020. jan. 10. 23:26
 15/21 anonim ***** válasza:
94%
Ezzel a kalória bevitellel nem fogsz mindennap edzeni! Az iskolába, munkahelyre sem jutsz biztosan el, mert esetleg összecsúszol valahol. Kihullik a hajad, ráncos leszel, elmarad a menstruációd, a szervezeted minden erejével a túlélésért fog küzdeni és ellened!
2020. jan. 10. 23:39
 16/21 anonim ***** válasza:
77%
De minek az a 700? Felesleges, ha ennyi eszed van.
2020. jan. 10. 23:46
 17/21 anonim ***** válasza:
100%
Na erre mondják, hogy aki hülye az haljon is meg.
2020. jan. 11. 00:28
 18/21 anonim ***** válasza:
100%
Egyszerűbb lenne, ha nem is ennél. És akkor edzeni se kell.
2020. jan. 11. 11:02
 19/21 anonim ***** válasza:
32%
Lefogysz de a szervezeted elkezd éhségpánikolni és mindent zsírrá fog alakítani. És az éhséget nem fogod egy idő után uralni és dupla annyit szedsz vissza mint amit leadtál.
2020. jan. 11. 14:32
 20/21 anonim ***** válasza:
Te nagyon buta vagy hallod.... Olvasgass utána ennek még kicsit.... Az meg van, hogy van egy alap kalória szükséglete az embernek? Amit akkor is eléget, ha nem csinál semmit... Ez nem így működik, hogy eszel 700 kalóriát aztán leedzed és kész....
2020. jan. 15. 12:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!