Hogy lehet leszokni arról, hogy naponta annyi gyümölcsöt megeszek, amennyit egy normális ember egy év alatt?
Figyelt kérdés
Gyümölcsfüggő vagyok, emiatt is nem tudok lefogyni sem és állandóan hatalmas a hasam.2019. júl. 13. 08:55
2/14 anonim válasza:
Fölösleges leszokni, nem tudsz annyi gyümölcsöt enni, hogy attól hízzál.
Ha neked a fontos a gyümölcsevés, akkor máshol spórolj kalóriákat.
3/14 anonim válasza:
Csak kívancsiságból, mennyit eszel?
És ha olyan sokat eszel, hogy bírsz más kajákat is enni?
4/14 A kérdező kommentje:
Hát egy kiló per nap minimum. Alma, barack, körte, ami van.
2019. júl. 13. 11:39
5/14 anonim válasza:
Biztos, hogy nem a gyümölcstől vagy kövér. Én 50 kg vagyok, tök vékony, és kilószámra eszem a gyümölcsöt. Alig van benne kalória, viszont óriási a víztartalma.
6/14 anonim válasza:
A gyümölcs teli van cukorral. Nem tudom honnan veszitek, hogy alig van benne kalória.
7/14 anonim válasza:
Itt egy táblázat, ebböl láthatod, hogy minden friss gyümölcs kalóratartalma 30-50 kcal/100 g, azaz egy kiló gyümölccsel nem lehet extra sok kalóriát fogyasztani, ez kb annyi, mint 10 dkg tészta vagy egy nagyobb szelet kenyér!
8/14 anonim válasza:
A gyümölcsök többségében sok a cukor és a szénhidràt is. Gyorsan felszívódó szénhidràt, dobàlja a vércukrot és az inzulinszintet. Ez a fogyàsnak nem tesz jót.
Uralkodj magadon, ahogy mindenki màs aki fogyni szeretne.
9/14 anonim válasza:
A kalóriatáblázatból vesszük, 6-os! A gyümölcsök kalóriatartalma 30-100 között mozog, vagyis kevés. Még a 8-as által felhozott ingadozásról se lehet beszélni, mert ezek szerint folyamatosan eszik. Kérdező, igen erős túlzás, hogy 1 kilót egy normális ember egy év alatt eszik meg, ez 2-3 napi adag átlagosan, ha pedig te szereted, nyugodtan megehetsz ennyit. Rengeteg ásványi anyagot és vitamint is beviszel vele a vízről nem beszélve, tehát szép lesz a bőröd, és jó eséllyel egészséges leszel. Ha a hasad nagy, ha egyáltalán tényleg az, az valami mástól lehet, pl gluténérzékenységtől. Hány kiló, hány centi vagy? 10-ből 9 kérdezőnek nem is kéne fogynia.
10/14 anonim válasza:
A kalória tartalmuk tènyleg kevès de cserèbe a szènhidrát tartalmuk sok.
Egy normál almába van kb 100kcal kicsit kevesebb ès 30gramm szènhidrát
Ami ha az ember diètázik egynèl több rohadtul megemeli az elfogyasztott szènhidrátot
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!