Ma valahogy szobakerult a kajatema itthon (kulon elek mar amugy), es mikor mondtam, hogy megeszek naponta 250 g turot mindenki total ki volt akadva, hogy ez nem normalis, es tok egezsegtelen. Ti mit gondoltok erol?
Nem látom be, mi lenne vele a gond... Ugyanez vonatkozik a répára.
Még ha tej lenne vagy 2 kiló túró, abba még jobban bele lehet kötni, de 250g túróba... :O
Én annyi répát eszek (kenyér helyettesítő), hogy az országba valahol már biztos van egy névre szóló parcella, ahol csak nekem termesztik a nyuszitápot... de nem dobtam föl a talpam.
Szerintem ha rosszul nem vagy tőle, ők meg nem indokolták, hogy miért gond nekik, hogy mit eszel, akkor tovább kell lépni.
Köszi a válaszokat!
Anyam hajlamos osszeolvasni a neten mindenfelet, a forras megbizhatosaga mint olyan, neki nem szamit, lehet innen jott neki ez, vagy fogalmam sincs...
En is kezdo vagyok még, de igyekszem tanulni a taplalkozas temaban, hogy legalabb az alapok legyenek meg.. innen is sokat tanultam mar, lattam hasznos linkeket is, stb...
Nem mondanam, hogy elbizonytalanitott, inkabb csak fura volt, vagy nem is tudom. Hat mondom megkerdezem ki mit gondol, tobb szem tobbet lat alapon.
A repa elleni kifogasa, hogy be fogok sargulni :DD
Utolso, ezen jot mosolyogtam :)))
En a sulis kaveautomataval kapcsolatban szoktam mondani neha, hogy szerintem kb en tartom fenn a ceget, amennyi kavet en onnan megiszok neha :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!