Ma valahogy szobakerult a kajatema itthon (kulon elek mar amugy), es mikor mondtam, hogy megeszek naponta 250 g turot mindenki total ki volt akadva, hogy ez nem normalis, es tok egezsegtelen. Ti mit gondoltok erol?
Akit sok répát eszik, annak tényleg sárgább, egészségesebb színű lesz a bőre. Ez viszont inkább egy egészséges, sárgás szín, mint amikor valaki barna, egyáltalán nem narancsárga. A túl sok répa tényleg nem egészséges. A 2. világháborúban a pilótákkal napi 1-2kg répát etettek meg, így jobban láttak a sötétben. Csak az a gond, hogy fényérzékeny lett a szemük.
Ameddig viszont nem napi 2kg répát eszel, semmi bajod nem lesz, max jobb, egészségesebb lesz a színed.
"A 2. világháborúban a pilótákkal napi 1-2kg répát etettek meg, így jobban láttak a sötétben."
Ez valójában nem igaz, azért terjesztették, mert az ellenségnek feltűnt, hogy éjjel és rossz látási viszonyok között is pontosak a gépeik, de ennek nem a répa volt az oka, hanem a radar, amit titkolni akartak.
Én napi 200g túrót eszek, semmi bajom nincs tőle:D plusz 125 g joghurtot is. Imádom a túrókrémet és a túrós zabkását<3
Répát is gyakran eszek, van,hogy egy nap lemegy 200g is, pedig szénhidrátszegény diétán vagyok. (:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!