Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ma valahogy szobakerult a...

Ma valahogy szobakerult a kajatema itthon (kulon elek mar amugy), es mikor mondtam, hogy megeszek naponta 250 g turot mindenki total ki volt akadva, hogy ez nem normalis, es tok egezsegtelen. Ti mit gondoltok erol?

Figyelt kérdés
Szerintuk nem szabadna napont turot es repat ennem....
2018. febr. 17. 19:37
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Akit sok répát eszik, annak tényleg sárgább, egészségesebb színű lesz a bőre. Ez viszont inkább egy egészséges, sárgás szín, mint amikor valaki barna, egyáltalán nem narancsárga. A túl sok répa tényleg nem egészséges. A 2. világháborúban a pilótákkal napi 1-2kg répát etettek meg, így jobban láttak a sötétben. Csak az a gond, hogy fényérzékeny lett a szemük.

Ameddig viszont nem napi 2kg répát eszel, semmi bajod nem lesz, max jobb, egészségesebb lesz a színed.

2018. febr. 18. 12:53
 12/13 anonim ***** válasza:

"A 2. világháborúban a pilótákkal napi 1-2kg répát etettek meg, így jobban láttak a sötétben."

Ez valójában nem igaz, azért terjesztették, mert az ellenségnek feltűnt, hogy éjjel és rossz látási viszonyok között is pontosak a gépeik, de ennek nem a répa volt az oka, hanem a radar, amit titkolni akartak.

2018. febr. 18. 16:50
 13/13 anonim ***** válasza:

Én napi 200g túrót eszek, semmi bajom nincs tőle:D plusz 125 g joghurtot is. Imádom a túrókrémet és a túrós zabkását<3

Répát is gyakran eszek, van,hogy egy nap lemegy 200g is, pedig szénhidrátszegény diétán vagyok. (:

2018. márc. 11. 10:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!