Tényleg így néz ki ha fogyni kezd az ember?
3-4 hónapja kezdtem 57 kilóról (155cm vagyok) Most 52-51 vagyok és nagyon furcsa mert eddig úgy próbáltam fogyni, hogy diétáztam pár hétig, laposabb lett a hasam aztán megint ugyanúgy néztem ki. Most meg edzek is mellé és nem koplalok mint annó, hanem figyelek a kajára. Nagyon furcsa nekem, hogy az egész testem beborítja 2-3 ujjnyi zsír. Amit ha összecsípek olyan mintha golyócskák lennének benne. Olyan mintha mindenhol plötyi lenne a bőröm, viszont elkezdett látszodni az izom formája a karomon, ami eddig sosem látszott.
Tudom hogy már csak pár kiló van rajtam pluszban de nem tudom mi lesz a bőrömmel utána. Nincs narancsbőröm, csak mintha egy mérettel nagyob lenne rám...
Ez tipikusan az a helyzet, amikor azért vagy zsíros, mert nincs alatta izom, és a súlyod ezért ennyi.
Ha normál arányban lenne rajtad a zsír-izom, akkor ugyanezzel a súllyal szuper alakod lenne. Ha most lemenne rólad a zsír (Az a pár cm-es réteg), akkor lennél 40 kiló és egy csontváz túl bö börréteggel.
Ne diétázz, hanem egyél normálisan (elegendö fehérjét is), viszont mellette kezdj el komolyabban sportolni.
Akkor a zsír lassan letünik a böröd alól és helyette izmok nönek (NEM a zsírból lesz izom!), és normál formád lesz.
Közben a börödet szorgalmasan kenegesd hidratáló szerekkel, akkor szépen visszahúzódik a szükséges méretre.
Nem értem miért kéne tömeget növelni mikor van rajtam izom? Tényleg van. Csak az a zsírréteg zavar és az, hogy a bőröm nem feszes. Egyébként súlyzós edzéseket csinálok és kardiot. Az edző is azt mondta, hogy pl combra egyáltalán nem cél izmot növelni már, csak a törzs izmokat kell erősíteni és maximum a karomat.
A kérdésem az volt, hogy fogyás folyamata közben normális hogy ilyen a bőröm? Mintha külön lenne az izomtól...
NEM, nem normális.
Viszont mivel a normális válaszokat elutasítod, ezért értelmetlen továbbra is mondani neked bármit is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!