8 órás ülőmunkát végző ember le tud fogyni?
Figyelt kérdés
2017. dec. 26. 11:10
2/12 anonim válasza:
Le, mert így van energiája sportolni is. :) Ha én egész nap állnék, tuti nem sportolnék, mert fájna mindenem.
3/12 anonim válasza:
Én egész nap álló fizikai munkát végzek, mégse fáj mindenem..
4/12 anonim válasza:
Persze. Mivel alapvetően nem azért hízunk el, mert keveset mozgunk, hanem mert több kalóriát viszünk be, mint amennyire a szervezetnek szüksége van. Nyilván ha így vagyunk és mellé sportolunk, akkor a felesleges kalóriát, amit beviszünk, azt is leadjuk, így nem hízunk, vagy éppen fogyunk.
De ha valaki egyáltalán nem sportol semmit, csak az étrenden változtat, akkor ülőmunka mellett is lehet fogyni. Én is több kg-ot adtam le úgy, hogy napi 8 órában ülő munkát végzek. Mozgás nélkül, csak étrendváltoztatással.
5/12 anonim válasza:
Igen.
9 órát (állandó túlórával együtt) dolgozok informatikusként, meg napi átlag 1 órát matek magántanárként, és egy év alatt 10 kiló lement.
7/12 anonim válasza:
Ha elhagyod a tésztát és a pékkaját, a siker garantált!
8/12 Meton válasza:
Az agymunka is sok kalóriát eléget, de az elhízás nem csak zsírt jelent. Sokkal inkább azt, hogy az érfalakra letapadnak nem odavaló dolgok, ezáltal az erekben nő a nyomás, megtelnek vízzel, stb. Ugyanakkor a sejtek nem jutnak elegendő tápanyaghoz, főleg oxigénhez, nem ég a kalória. Főleg a gobonafélékkel kell vigyázni, a zöldségek viszont jók. És persze sok hús.
9/12 anonim válasza:
Igen ha emellett elmesz sportolni futni edzoterembe stb igy siman
10/12 anonim válasza:
Termeszetesen le lehet, csak kaloria deficitbe kell kerulnod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!