Bármilyen fajta élelmiszerrel le lehet fogyni, ha több kalóriát éget el az ember, mit amennyit bevisz?
Igen, volt már, aki gyorskajával fogyott, direkt hogy bebizonyítsa, lehet.
A kalóriaegyenleg az aduász, nem tudsz mit csinálni. Sült krumpliból és csokitortából sem tudsz több kalóriát nyerni, mint ami benne van, ez világos.
Nagyon erős törvény sérülne, ha nem lenne így.
Egyébként a saját tapasztalatom is azt mutatja, hogy nem számítanak a konkrét makrók és ételek magát a fogyást nézve, csak éppen én figyelek arra, hogy mit eszem s a makrók és a jóllakottságom túl szoros kapcsolatban szokott lenni. De ha épp nem, akkor ugyanúgy fogyok bármivel (már ha képes vagyok úgy enni. akárhogyan nem megy, pl. a tipikus fogyókúrás menüktől falnak mennék, túl zsírszegények és sokszor túl cukrosak, a kettő mondjuk összefügg. szeretem az édességet, fogyáskor is gyakran eszem nem is kis mennyiségben, igaz, a saját stílusomban, de amit egyesek nyomnak, az nekem már sok), csak megfelelő legyen az ételmennyiség. Ez nem meglepő, ez a logikus viselkedés a szervezet részéről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!