1/6 anonim válasza:
Izombol miert akarsz fogyni? Nem inkabb haj az?
Nincs helyi fogyas.
2/6 anonim válasza:
Van akinek genetikailag erősebb a lába, kicsit vastagabb, izmosabb...zsírt meg nem tudsz csak lábról fogyni. Fogysz amennyit fogysz és onnan tűnik el a zsír ahonnan a szervezeted jónak látja, nem te döntöd el.
3/6 anonim válasza:
Izmot lehet lábról csökkenteni ha sokat futsz. Tapasztalat.
Helyi zsírégetés nincs.
4/6 anonim válasza:
Én vékony lány vagyok, viszont az alakomhoz képest meglehetősen vastag,húsos a vádlim. Nekem semmivel sem sikerült ezen,eddig változtatnom.
5/6 anonim válasza:
4-es nekem speciel bejön az izmos láb és vádli. Nem láttam még olyant, amit túl izmosnak találtam volna. Szerintem sok férfi van így vele.
A túl izmos kar és váll, viszont nem túl vonzó.
6/6 anonim válasza:
Nagyon nehezen lehet változtatni rajta, látható eredményt sok küzdéssel lehet elérni. Feltettem régebben egy kérdést az izmos vádlival kapcsolatban, ha sikerülne végre megcsinálnom amit ott írok, beszámolnék a tapasztalataimról.
https://www.gyakorikerdesek.hu/szepseg-es-divat__egyeb-kerde..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!