Hogyan lehet centikben fogyni? Csak a diéta és mellé a sport fog csökkenteni centiket?
Nem feltétlenül kell diétázni.
Kicsit több, mint 1 hónapja kezdtem el rendszeresen tornázni. Ez heti min. 3*1 óra, de ha van időm, és erőm, akkor 4x1 óra + minden nap gyalogolok 1 órát.
Nem diétázom, csak odafigyelek az egészséges étkezésre.
Egy nap 5x eszek, kisebb adagokat. Kerülöm a fehérlisztes, cukros dolgokat, és a nasikat. Sok zöldséget, és gyümölcsöt eszek. Suliba inkább tk. kenyérből vagy korpás-magvas zsömléből készült szendvicset viszek. Néha, ha megkívánom, egy kicsi csokit megengedek magamnak, mert végleg nem tudok róla lemondani. Akkor meg talán jobb, ha pl. egy héten megeszek 4-5 kocka csokit, mintha teljesen kizárnám, aztán egyszer csak egy óriás milkát bevágnék egyszerre. :D
Szerintem még nem látványos a változás, de akik ritkábban látnak, azt mondják, fogytam. A mérleg nem mutat kevesebbet, sőt, hétvégén 1 kilóval többet is mutatott, mint 1 hónappal ezelőtt, de a centi csökken. Egy hónap alatt 1-2 centivel csökkent.
Nekem egyenlőre ez jó így, a közérzetem sokkal jobb, már hiányzik a mozgás, ha valamiért kimarad. Múlt héten pl. rengeteget kellett tanulnom, suliba is sokáig bent voltam. Így csak 3x tornáztam múlt héten, és rendesen rossz érzés volt, hogy nem mozogtam. Szóval, már megérte életmódot váltani, mert a közérzetem, hangulatom, kedvem sokkal jobb, mint korábban. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!