Tudom hogy a legtöbb ember nem ajánlja hogy 700kalóriát egyek de így lefogyhatok?
Január 1től még semmi édességet-lisztes dolgot nem ettem. Járok edzeni is és kb 1 kilót fogytam vagy még annyit sem
Le szeretnék fogyni 49kg-ra. Úgy gondoltam hogy 700kalóriát eszem s ehez minden nap megyek terembe ahol elégetek vagy 600kalóriát. Semmiről nem fogyok Úgyhogy muszály lesz. Mennyi időbe fog telni?
166cm/57kg
De eddig 900kalóriát ettem. Csak 200kalória a különbség.
Azt akarom hogy mindent elègessek a teremben amit megeszek
Ezt úgy hívják, anorexia, és pszichológus segítségére lenne szükséged.
Napi 700 kcal életveszélyes. Ha nem halsz meg, akkor lecsökken az alapanyagcseréd, és utána már kevéstől is hízni fogsz.
Ha 1200-1500 kcal fogyasztásával + mozgással nem fogysz egy hónap alatt se semmit, akkor érdemes kivizsgáltatni, hogy nincs-e pajzsmirigy alulműködésed, inzulinrezisztenciád vagy egyéb hormonzavar, betegség, ami akadályozza a fogyást.
Az egészséges fogyás üteme heti fél - max 1 kg. De a te súlyod teljesen normális, 49 kilóval kórosan sovány lennél.
Ja és a "muszáj" szó pontos j.
De minek ennél olyan sokat?
Napi pár szem tic-tac és 20 kalória alatt megvagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!