Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Kell fogynom? (Kérdésed túl...

Kell fogynom? (Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú. )

Figyelt kérdés

Tinédzser lány vagyok, 167-8 cm, 45 kg. Nagyon alacsony, de nem vagyok vékony, inkább olyan "skinny fat"-nek mondanám magam. Semennyi mozgás nincs az életemben az alapvető dolgok elvégzésén kívül. A testösszetételem valószínűleg egy tragédia. Mivel a súlyból és magasságból nem lehet messzemenő következtetéseket levonni, íme pár adat:

› felkar : 25 cm

› mell : 79 cm

› derék : 68 cm

› csípő : 80 cm

› comb : 48 cm

› vádli : 31 cm

2020. jan. 2. 16:54
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

nincs olyan, hogy skinny fat, ne amitsd magadat

korosan sovany vagy

2020. jan. 3. 21:23
 12/12 anonim ***** válasza:
Nem kell fogynod, sőt, inkább pár plusz kiló kéne szerintem, de nemzsírban, hanem izomban. Kezdj el mozogni. Ha formásodni akarsz, akkor érdemes erősíteni, akár saját testsúllyal, akár TRX-el, akár súlyokkal. Hatékony lehet még a gumiszalag is. A lényeg, hogy kevés ismétlés szám legyen. Ha valamiből 20-at meg tudsz csinálni, ideje nehezebbre váltani (nagyobb súly, erősebb gumiszalag, más gyakorlat). Ettől szépen kiformásodsz, és nem skinny fat leszel, hanem atletikus, sportos.
2020. jan. 6. 16:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!