Miért van ez? (Kérdésed túl rövid magyarázatod hosszú)
Szóval.. 13éves /lány vagyok. Örök életemben egy ronda zsíros testű lány vagyok/voltam..
Már annyit diétáztam hogy belebolondulok.
73kg voltam most vagyok 54-56
Általában Így néz ki egy napom:
Reggeli Görög Zita Fit zabkása, vagy instant zabkása
Ebédre megeszek 450g párolt zöldséget. Mexikói zöldség keverék, sima brokkoli répa,ilyenek.
Uzsonnára eszem valami könnyűt. Pl:megint zöldséget,vagy natúr joghurtot,cukor mentes müzlit,zsirszegény turót,vagy update1 kenyeret cukor mentes lekvárral
Utána 20perc R.R hasizom.
És azután megiszok egy fehérje porból készült italt.(biotechusa) természetesen cukor mentes.
A problémám :fogyni fogyok de a hasam az olyan zsíros abból valahogy nem birok lefaragni.Az anyagcserém eddig nem volt rendben de kaptam rá gyógyszert ami helyre tette.És a menstrúációm nem jön meg.
De nem értem miért nem fogyok hasból? Elkeserítő hogy mindent megvonok magamtól és mégis felprobálok egy nadrágot egy felsővel és ugy nézek ki benne mint egy tehén.
Olyan Kövér vagyok hogy már fáj.
Tanácsok? Ki van hasonló helyzetben? Kis motivációt írnátok esetleg?
"Reggeli Görög Zita Fit zabkása, vagy instant zabkása"
Az pont a legcukrosabb zabkásákhoz tartozik, ha instantot szeretnél fogyasztani, akkor a Vitalis a legjobb ismereteim szerint, annak harmadannyi a cukortartalma.
Köszönöm a válaszokat! :)
Nos képet nem tudok feltölteni, (fogalmam sincs hogy kell) másrészt nem szeretnék képet feltölteni nyilvánosan.
165-166cm vagyok.
Igazából olyan homokóra alakom van. Kicsit rakodik az oldalamon is némi zsír. Igen... Tudom elkéne hagyni azt a zabkását, úgyhogy váltok is vitailsra. Ismerem ,ettem is már nagyon finom! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!