Ez mára sok? (kérdés túl rövid, magyarázat hosszú)
Reggeli: 1 mézes és egy szalámis-hagymás pirítós, tejeskávé (1 dl tej), 1 közepes alma, 3 dl kakaó
Ebéd: 30 dkg csirkecomb magyaros fűszerekkel, gombával hirtelen, olajban kisütve, 0.5 l powerade
Uzsonna: tejeskávé (1 dl tej), 1 közepes alma
Vacsora: egy májkrémes-hagymás és egy mézes pirítós, 1 zacskó extrudált kukorica puffancs, 1 közepes alma, 3 dl kakaó, 3 dl mézes tea
Attól függ kinek. Hány kiló vagy, milyen magas, fiú vagy lány?
Rengeteg szénhidrátot és zsírt eszel, szóval túl sok jóra ne számíts. A vacsora az borzalmas, tényleg tele van szénhidráttal,zsírral és szemét tápanyagokkal.
Persze, ha belefér a kalóriakeretedbe, akkor fogyni fogsz, csak nem zsírból.
Nem tudhatjuk a kalóriaigényedet... Ha deficitben vagy, fogysz s bizonyára jobbára zsírból, mivel fehérjét eleget eszel és a deficited sem lehet túl extrém (ha rengeteget edzenél vagy kemény fizikai munkát végeznél, gondolom, nem így ennél, bár ki tudja).
A szénhidrátos étkezés OK, sokan esznek úgy, de az összetétel lehetne jobb. Ha már itt vagyok a fogyókúrák témakörben, ahol sokan úgy gondoljuk, hogy ha már úgyis át kell alakítanunk az étrendünket, miért ne legyen lehetőleg egészséges...
Megpróbálom körülbelül kiszámolni mennyi kalória lehetett, de szerintem sok, reggelire meg vacsorára többet ettél mint ebédre. Tehát a körülbelüli számításaim:
Mézes pirítós 220 kcal
Szalamis hagymás pirítós 230 kcal
Tejeskávé (cukor nélkül) 60 kcal
1 közees alma 50 kcal
3 dl kakaó 205 kcal
300g csirkecomb olajjal 550 kcal
Gomba 40 kcal
0.5 l powerade 200 kcal
Tejeskávé 60 kcal
Alma 50 kcal
Májkrémes hagymás pirítós 230 kcal
Mézes pirítós 220 kcal
1 zacsi extrudalt kukorica puffancs 300 kcal
Alma 50 kcal
3 dl kakaó 205 kcal
3 dl mézes tea 130 kcal
Tehát összesen 2490 kalóriát számolok de a pirítósban meg a kakaóban nem vagyok biztos ahogy a teában sem mert mennyiségeket nem adtál meg úgyhogy csak tippelgettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!