Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Igy is mukodhet? (Kérdés túl...

Igy is mukodhet? (Kérdés túl rövid, a magyarázat hosszú)

Figyelt kérdés
Az egyik oldaon olvatam, hogy a fogyasztokremek akkor meg hatasosabbak, amikor betekered magad foliaval(gondlok most arra a helyre, ahol bekented magad, es azt kell befoliazni :D)es tornazol. Pld feluleseket csinalsz. Namost a kerdesen arra iranyulna, hogyha a akarmilyen kremmel bekenem a hasamat, mert onann szeretnem lefaragni a folos kilokat, betekerem foliaba, es tornazok, hogy annak ugyanolyan hatasa van e, mintha fogyasztokremmel csinalnam. Bocsi, ha ertelmetlenul fogalmaztam. Thx. :-) 22/l
2011. aug. 22. 14:58
 1/8 anonim ***** válasza:
76%
A felülés maradhat, a krém meg a fólia kuka... Nem érnek semmit, fogyni csak diétával és sporttal lehet...
2011. aug. 22. 15:02
 2/8 A kérdező kommentje:
koszi. en annak ahive vagyok, hogy, ha valamit elkepzelsz, hogy igy is mukodhet, akkor ugy fog mukodni. :) hat meg1 kerdesem is van, es azt nem tettem fel. hogy kart nem csinal, ugye? hat iben tenne kart, nem igaz? :D koszi
2011. aug. 22. 15:09
 3/8 anonim ***** válasza:

Semmilyen krém meg fóliázás nem ér semmit. Csak az idődet veszi el a sok babramunka.

Az izzadástól nem a zsírod ég el hanem vizt vesztessz,amit az edzés után úgyis újra pótolsz. Ha meg annyira vizet akarsz veszíteni akkor menj szaunázni,vagy kapj fel egy kabátot és mackónacit és tornázz kint a 40fokba,de fogyás szempontjából semmi haszna nem lesz.

2011. aug. 22. 15:10
 4/8 anonim ***** válasza:
Ne haragudj, ezek szerint nem jó a válaszom...Szóval akkor a kérdés, így is működik-e? Nem, így sem működik...
2011. aug. 22. 15:11
 5/8 bix ***** válasza:
81%

1: nincs helyi fogyás.

2: hasazhatsz nem hogy hasból nem fogsz fogyni de mivel nagyon kevés kalóriát éget el az izomcsoprot mozgása ezért valszeg fogyni se

3: diéta elengedhetetlen, mert nincs fogyasztó mozgás csak étrend

4: "ha valamit elkepzelsz, hogy igy is mukodhet, akkor ugy fog mukodni. :) "

képzeld el erősen hogy te bizony tudsz levitálni. ha sikerült instant nóbel egyértelműen. esetleg ezt az igét terjesszük afrikában, képzeljék el hogy mint a növények ők is tudnak napenergiával menni. mennyivel kevesebb ember halna nyomorultan éhen vagy szomjan. sok dolog működhet mert tényleg akarod. attól hogy te elképzeled hogy betekered magad és krémezed majd hasazol attól még neked se lesz helyi fogyás, ahogy álmodozhatsz a madárként való repülésről is...

sok sikert

2011. aug. 22. 15:13
 6/8 anonim ***** válasza:
ezzel csak annyit érsz el hogy amit ki izzadsz méreganyagot a szervezetedből (amit inkább le kéne mosni) szépen vissza dörgölöd a bőrödbe.
2011. aug. 22. 15:26
 7/8 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen az ertelmes valaszokat! ***** Remlem, megvaltoztatjatok- egyesek- a velemenyuket, illetve eletuket.

* Automatikusan eltávolított tartalom.
2011. aug. 22. 18:11
 8/8 anonim ***** válasza:
Húúú akkor én lehetek Songoku... *.* :)
2011. aug. 22. 18:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!