Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ez anorexia lenne? (a kérdése...

Ez anorexia lenne? (a kérdése rövid a magyarázat hosszú)

Figyelt kérdés
Már ma van a 7. napja, hogy nem ettem semmit és még csak nem is kívánom az ételt mert mostanában elég sok gondom van a családommal, hashajtót kezdtem el szedni, és fogyókúrás tablettát, kb 1 hónap alatt 5 kg-ot fogytam, soványságom ellenére azt hangoztatom, hogy kövér vagyok, és folyamatosan fogyókúrázok, rettegek az elhízástól, állandó beszédtémáim az evés, a túlsúly,a menstruációim is elmaradoznak 5 hónapja, mások szerint depressziós vagyok, ingerlékeny, és fáradt is, nagyon száraz a bőröm, sápadt vagyok, a vérnyomásom ingadozik, állandóan fázok, és már egyszer el is ájultam.
2011. máj. 3. 18:33
1 2
 1/14 A kérdező kommentje:
15/L. 168 cm magas vagyok és 62 kg ...:(
2011. máj. 3. 18:34
 2/14 anonim ***** válasza:

igen, lelkileg anorexiás vagy, de kinézetre nem..

figyelj az éhezéssel visszahízol kétszerannyi zsírt!! ha nem eszel, hízol! a szervezet vésztartalékra kapcsol, és amint eszel valamit egy kis dolgot is, rögtön zsírrá alakítja. lefogysz 20 kg. visszahízol 30a-t.

2011. máj. 3. 18:37
 3/14 A kérdező kommentje:
mindenki ezt mondja de szerintem nem mert sokan ebbe a betegségbe bele is halnak és mégsem híznak vissza.
2011. máj. 3. 18:39
 4/14 anonim ***** válasza:

Akkor halj meg.

Mindenki azt hiszi akkor tökéletes ha vagy kocka hasa vagy (fiú) vagy olyan mint a pálcika és elvisz a szél (lány)

Van egy arany középút mindegyiknél ami hihetetlenül jó

És van a két véglet ami pfujj.

2011. máj. 3. 18:41
 5/14 anonim ***** válasza:

Inkább neuraszténia lesz ez,vagy hiszti.

Megbünteted magad,megbetegszel és akkor végre a veszekedő családod is rád figyel majd.

Ilyesmi lesz ez.

2011. máj. 3. 18:46
 6/14 anonim ***** válasza:
Ezt a kérdést már múlt héten is kiirtad. Más szórakozásod nincs.
2011. máj. 3. 18:47
 7/14 anonim ***** válasza:
Csodaszépen kiírtad a szakkönyvből a tüneteket, gratu hozzá.
2011. máj. 3. 18:48
 8/14 A kérdező kommentje:
ne haragudj de én ezt a kérdést még életemben nem írtam ki ˇˇ
2011. máj. 3. 18:49
 9/14 anonim ***** válasza:
2011. máj. 3. 18:50
 10/14 anonim ***** válasza:
Akkor olvasdd el és gondolkodj
2011. máj. 3. 18:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!