Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mit szóltok hozzá? Rövid...

Mit szóltok hozzá? Rövid kérdés hosszú magyarázat de kit érdekel? Xd

Figyelt kérdés

[link]

erről a diétáról lenne szó. Szerintetek milyen? ha ezt holnap megcsinálnám? Azután pedig ezt a diétát csinálnám?

[link]

persze sok mozgás és sok víz :D ezután pedig rendesen figyelnék,csak legyen meg a kezdő löket :D

2011. júl. 1. 18:23
 1/3 anonim ***** válasza:
Az az 1nap alatt 2 kg..hát azt csak a mérleg fogja mutatni mert izomból fog lemenni:) de látszani nem fog:D Amúgy a szénhidrátcsökkentés jó dolog + sok fehérje (na de azért nem abnormálisan sok:D) megfelelő a zsírcsökkenéshez:) Csak kérdés, ugye ki mennyire bírja a szénhidrátcsökkentést. Volt olyan akire 120 grammnál falásrohamok jöttek, nekem semmi bajom nincs még 50-60nál se (persze nem úgy gondoltam hogy hónapokig így..).
2011. júl. 1. 20:40
 2/3 A kérdező kommentje:

akkor a másodikat ajánlod ?D:

és az elsőt pedig ne?

2011. júl. 1. 21:52
 3/3 anonim ***** válasza:

Iiiigen:) Mondom nekem régebben már kb 1,5 hét után látható volt... :) Jó mondjuk akkor mindennap szobabicikliztem is (sajnos az azóta tönkrement már)

Végre valami, ahol napi 5 kisebb étkezést írnak és nem 3-at naponta -.-" Annyi fontos, hogy délelőtt szénhidrát, ebédre egy kevés, és este semmiképpen sem! Szóval uzsonnára én biztos nem ennék banánt ahogy egyik napra is van írva..de almát se mert az meg olyan savat csinál, hogy 1 óra múlva legszívesebben mindent felfalnék:S Meg kicsit kevés benne a hús.. szóval azért ez se tökéletes:D De még mindig jobb mint az első:)

2011. júl. 2. 11:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!