Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 165 cm-s lányok! Ti hány kg-k...

165 cm-s lányok! Ti hány kg-k vagytok? (kérdés rövid, magyarázat hosszú)

Figyelt kérdés
Kort is tudnátok írni?Én 70 kg vagyok ezzel a magassággal és 14 éves :/. Nyárra tervezem a tornát ,mert akkor lesz időm mindent csinálni :). A biciklizést gondoltam fő mozgásnak és minden nap elmennénk,meg szerintetek hány kilót érdemes leadni,ha még úgyis növök?

2012. máj. 28. 13:35
1 2
 1/13 anonim válasza:
Én 12 éves vagyok, szintén 165 cm-s lány és 50-52 kg. :) Nem vagyok csontváz, de nem is vagyok kövér. Pont jó vagyok, mondjuk nem bánnám ha fogynék vagy 3 kg-t.
2012. máj. 28. 13:48
 2/13 anonim ***** válasza:
Én szintén 70 kg vagyok, 55 a cél.:)
2012. máj. 28. 13:48
 3/13 anonim válasza:
165,5 vagyok, de azért remélem nem baj, ha válaszolok. :) Én 49 kg vagyok, 15/L.
2012. máj. 28. 14:03
 4/13 anonim ***** válasza:
165 cm-nek a megfelelője kb a 55-60 kg. Mivel fiatal vagy és még növésben,szerintem a fogyókúra elhagyható,helyette valamilyen sportágba belefoghatnál,amihez kedved van.Szerintem,hogyha sokat sportolsz és nem hagyod abba,nem lesz gond a későbbiekben a súlyoddal.Viszont hogyha a facebook előtt ülsz szabadidődben,akkor annál inkább.
2012. máj. 28. 14:06
 5/13 A kérdező kommentje:

utolsó! nincs f*szbúkom úgyhogy az nem gond :D

Biciklizni viszont nagyon szeretek és szívesen tanulnék vmi küzdősportot is,csak hát így ... :/

2012. máj. 28. 14:09
 6/13 anonim ***** válasza:

Miket eszel, mikor és mennyit?

Ennyi idősen ne fogyózz, vagy csak doki tudtával és tanácsaival, de arra odafigyelhetsz, hogy ne egyél cukros dolgokat, és egészséges kajákat és mennyiségeket egyél.

Ha leírod miket szoktál enni, segíteni fogunk többen is, mit egyél ez után is, és mit kéne elhagynod. Ha egyátalán akarsz a kaján változtatni. A sport nagyon jó gondolat.

160 cm vagyok, 58 kg, de 30 évesen, 3 gyerek után. (Január elején még én is 70 kg voltam)

Hány kilót érdemes leadni? Nem tudom, még nőhetsz jócskán, de ne erre alapozz. Úgy csináld, hogy jól érezd magad a bőrödben.

2012. máj. 28. 14:15
 7/13 anonim ***** válasza:

én 164cm vagyok és ehhez 60-61 kg...:/ kicsit sok,tudom,de voltam már 67kgis...erről fogytam a tanév alatt ugye 60-61-re és nyáron amikor több időm lesz szeretnék 53-55kg körül mozogni...:D

A biciklizés jó,mert kardio mozgás,de pl lehetne azt hogy néha elmész futni,majd ha egy ideje biciklizel,mert jobban fogyaszt...nem kell teljesen áttérni erre,csak néha hetente 2x lecserélheted majd a biciklid a jó sportcipődre...:D

leadni annyit kell,hogy jól érezd magad...(ahogy azt már íret a előttem vki) először kissebb célokat tűzz ki...mondjuk először 65-öt,aztán 60-at és aztán ha jól érzed magad akkor elég,ha nem akkor 55-re törekedj...ha úgy érzed ez kevés az alkatodhoz akkor mondjuk 57....stb ki kell tapasztalnod hogy érzed magad jól:D

2012. máj. 28. 14:29
 8/13 anonim ***** válasza:
most 67 vagyok:( Tavaly nyáron lefogytam 59-re és a sok stressz meg ugye az ünnepek miatt feljött rám majdnem mind.:( Tök elvagyok keseredve.De idén nyáron megint lefogyok :)
2012. máj. 28. 14:34
 9/13 anonim válasza:

Én 74 kg vagyok, és nagyon utálom, de sajnos alkatilag is hajlamosabb vagyok hízni. :( Rossz genetika, ez van.

Most a nyáron szeretnék leadni legalább 10-15 kg felesleget, remélem, hogy sikerülni fog. :)

2012. máj. 28. 14:43
 10/13 anonim ***** válasza:

65 vagyok.

De voltam már 83 is, terhesen meg 90.

2012. máj. 28. 15:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!