165 cm-s lányok! Ti hány kg-k vagytok? (kérdés rövid, magyarázat hosszú)
166-167cm vagyok és 53 kg. Szerintem -15 kiló lenne ideális. Vigyázz magadra, mert később már nem fogsz tudni lefogyni. válts életmódot, mert a kövérség az egészséged kárára mehet.
30N
Én 166 cm vagyok, de azért remélem nem baj hogy válaszolok. Most 62 kg vagyok, és fogyózok, kb 56 szeretnék lenni.
14 évesen pont úgy voltam, mint te (most 23 vagyok), 164 cm-hez 71 kg volt a csúcs, és borzasztóan zavart. Aztán elhatároztam magam, és egy tavasz és egy nyár alatt szépen lefogytam. Az első kg-k könnyen lementek sport nélkül is, aztán 6-7 kg fogyás után futni is elkezdtem. Végül 56 kg-ra lefogytam, de sajna az a 6-7 kg azóta is mindig visszajön. Most életmódot váltottam, szeretnék végre tartósan lefogyni és tartósan 56 kg maradni.
Neked is ezt tanácsolom, ne kezdj bele semmi drasztikus fogyókúrába, csak olyanba, amit hosszú távon is tudsz tartani. Ne ess bele az én hibámba :)
Sok sikert, menni fog! Csak akaraterő kérdése!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!