Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hízókúra? (kérdésed rövid,...

Hízókúra? (kérdésed rövid, magyarázatod hosszú)

Figyelt kérdés

Kórház miatt hízókúrára vagyok ítélve, de sikerült azóta feszedni 1kg.(tudom ez semmi de én ennek is örülök) nahh de a kérdés hogy legyen több a súlyom, mégis ne legyek egy kis dundi mundi?igazából eddig nagyon sokat edzetem és keveset ettem most meg fordítva.a december az igazi kísértő hónap lesz számomra mivel megyek moziba,bálba,ugye mikulás,karácsony,szalagavató,szilveszter szóval lesznek itt finom kaják.így kb januártól szerintem megint elkezdek diétázni de nem olyan őrült módon mint pár hónappal ezelőtt

14/l

Fogyás előtt:161cm/59kg

Után:161cm/46-47kg

Fogyás időszaka:szeptember közepe-november közepe

2017. dec. 2. 03:23
 1/3 anonim ***** válasza:

Tehát mi a kérdés?

Ha tudod, hogy ebben az időszakban hízol és híznod is kell akkor...

Ha izmot szedsz fel, akkor nem leszel ,,dundi"...

2017. dec. 2. 07:48
 2/3 anonim ***** válasza:

A 46 kg mar nagyon keves a magassagodhoz. Szoval igenis tudsz ugy hizni, hogy nem leszel dundi. Probalj meg sportolni, tornazni, es akkor izmos leszel, nem zsiros. Olyan 50-52 kg korul teljesen jo lenne a sulyod☺

Igy a december mindenkinek kiserto honap. A sok unnepi kaja, suti stb... De! Egyel nyugodtan mindenbol, csak mertekkel. Mellette tornazz, sportolj sokat.

Ennyi idosen nem kell fogyoznod. Egyel mindenfelet, de mindenbol keveset. 5× kis adagot, min 1500 kcal-t, es min 2 liter vizet igyal egy nap. A sulyod csak 60 kg korul lenne dundi-mundi☺

2017. dec. 2. 07:54
 3/3 anonim ***** válasza:
Engem Ilyen magassaggal 53.6kg-vel meg lekovereznek🙄
2017. dec. 2. 07:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!