Hízókúra? (kérdésed rövid, magyarázatod hosszú)
Kórház miatt hízókúrára vagyok ítélve, de sikerült azóta feszedni 1kg.(tudom ez semmi de én ennek is örülök) nahh de a kérdés hogy legyen több a súlyom, mégis ne legyek egy kis dundi mundi?igazából eddig nagyon sokat edzetem és keveset ettem most meg fordítva.a december az igazi kísértő hónap lesz számomra mivel megyek moziba,bálba,ugye mikulás,karácsony,szalagavató,szilveszter szóval lesznek itt finom kaják.így kb januártól szerintem megint elkezdek diétázni de nem olyan őrült módon mint pár hónappal ezelőtt
14/l
Fogyás előtt:161cm/59kg
Után:161cm/46-47kg
Fogyás időszaka:szeptember közepe-november közepe
Tehát mi a kérdés?
Ha tudod, hogy ebben az időszakban hízol és híznod is kell akkor...
Ha izmot szedsz fel, akkor nem leszel ,,dundi"...
A 46 kg mar nagyon keves a magassagodhoz. Szoval igenis tudsz ugy hizni, hogy nem leszel dundi. Probalj meg sportolni, tornazni, es akkor izmos leszel, nem zsiros. Olyan 50-52 kg korul teljesen jo lenne a sulyod☺
Igy a december mindenkinek kiserto honap. A sok unnepi kaja, suti stb... De! Egyel nyugodtan mindenbol, csak mertekkel. Mellette tornazz, sportolj sokat.
Ennyi idosen nem kell fogyoznod. Egyel mindenfelet, de mindenbol keveset. 5× kis adagot, min 1500 kcal-t, es min 2 liter vizet igyal egy nap. A sulyod csak 60 kg korul lenne dundi-mundi☺
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!