Kell fogynom? (Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú. )
Tinédzser lány vagyok, 167-8 cm, 45 kg. Nagyon alacsony, de nem vagyok vékony, inkább olyan "skinny fat"-nek mondanám magam. Semennyi mozgás nincs az életemben az alapvető dolgok elvégzésén kívül. A testösszetételem valószínűleg egy tragédia. Mivel a súlyból és magasságból nem lehet messzemenő következtetéseket levonni, íme pár adat:
› felkar : 25 cm
› mell : 79 cm
› derék : 68 cm
› csípő : 80 cm
› comb : 48 cm
› vádli : 31 cm
Nos én is 168 cm vagyok és a betegségem miatt most lefogytam 48 kg-ra, viszont én így csontváznak érzem magam.
Nyáron 54 kg voltam, akkor éreztem, hogy igazán szexi és csinos vagyok.
De ugye minden embernek más tetszik! :)
A testrészek mérete és a testsúlyod alapján is inkább híznod kéne. Ha számítasz egy BMI-t azt írja, hogy sovány vagy és a magasságunkhoz ideális súly 60kg körül van.
De ha hízni nem akarsz edzéssel lehet izmot felszedni és nem fogz kövérebbnek se kinézni. :)
De nem, nem kell fogynod egyáltalán.
168 centihez 45 kiló vagy. 168 centi. 45 kiló. Komolyan, de most tényleg, KOMOLYAN kérdezed, hogy fogynod kell e?
Hova akarsz fogyni? A centik alapján már most is majdnem úgy nézel ki, mint egy csontváz. Ez kóros soványság.
Ha pedig azt gondolod, hogy még fogynod kell, az meg már anorexia.
Néha kéne enni, meg mozogni. 55 kilónak kéne lenned legalább ehhez a magassághoz. Persze izomból, ne zsírból próbáld felszedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!