Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Kell fogynom? (Kérdésed túl...

Kell fogynom? (Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú. )

Figyelt kérdés

Tinédzser lány vagyok, 167-8 cm, 45 kg. Nagyon alacsony, de nem vagyok vékony, inkább olyan "skinny fat"-nek mondanám magam. Semennyi mozgás nincs az életemben az alapvető dolgok elvégzésén kívül. A testösszetételem valószínűleg egy tragédia. Mivel a súlyból és magasságból nem lehet messzemenő következtetéseket levonni, íme pár adat:

› felkar : 25 cm

› mell : 79 cm

› derék : 68 cm

› csípő : 80 cm

› comb : 48 cm

› vádli : 31 cm

2020. jan. 2. 16:54
1 2
 1/12 anonim válasza:
10%
Küldj képet ha gondolod es megmondom xD
2020. jan. 2. 17:00
 2/12 anonim válasza:
64%

Nos én is 168 cm vagyok és a betegségem miatt most lefogytam 48 kg-ra, viszont én így csontváznak érzem magam.

Nyáron 54 kg voltam, akkor éreztem, hogy igazán szexi és csinos vagyok.

De ugye minden embernek más tetszik! :)

A testrészek mérete és a testsúlyod alapján is inkább híznod kéne. Ha számítasz egy BMI-t azt írja, hogy sovány vagy és a magasságunkhoz ideális súly 60kg körül van.

De ha hízni nem akarsz edzéssel lehet izmot felszedni és nem fogz kövérebbnek se kinézni. :)

De nem, nem kell fogynod egyáltalán.

2020. jan. 2. 17:05
 3/12 anonim ***** válasza:
90%
Fogynod semmiképp nem kell, de ha nem mozogsz, a zsírszázalékod lehet magasabb a soványságod ellenére. Inkább kezdj el mozogni, táplálkozz egészségesen! Ha izmosodsz, lehet, hogy többet fog mutatni a mérleg, mert az izom nehezebb, mint a zsír, de a centik akár csökkenhetnek is.
2020. jan. 2. 17:29
 4/12 anonim ***** válasza:
67%
Híznod kell, egyértelmű.
2020. jan. 2. 17:30
 5/12 anonim ***** válasza:
92%

168 centihez 45 kiló vagy. 168 centi. 45 kiló. Komolyan, de most tényleg, KOMOLYAN kérdezed, hogy fogynod kell e?

Hova akarsz fogyni? A centik alapján már most is majdnem úgy nézel ki, mint egy csontváz. Ez kóros soványság.

Ha pedig azt gondolod, hogy még fogynod kell, az meg már anorexia.

Néha kéne enni, meg mozogni. 55 kilónak kéne lenned legalább ehhez a magassághoz. Persze izomból, ne zsírból próbáld felszedni.

2020. jan. 2. 17:49
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Híznod kéne, meg mielőbb pszichiáterhez fordulni.
2020. jan. 2. 17:52
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Sport és egeszséges táplalkozás. A súlyod is kevés, az adataid is rendben vannak, azon kívül hogy az se sok. Lehet, hogy tenyleg magas a testzsírszazalekod a súlyodhoz kepest, de 45 kilóval semikepp se lehet sok. Szóval sport, sport, sport
2020. jan. 2. 19:36
 8/12 anonim ***** válasza:
83%
167-8 centivel miért lennél nagyon alacsony? Nem írtad el véletlenül?
2020. jan. 3. 18:21
 9/12 anonim ***** válasza:
28%
Neked pont, hogy híznod kellene, mert KÓROSAN SOVÁNY vagy! Legyen eszed, és tudd helyesen megítélni magadat! Ne hallgas a hülyékre, és ne légy testképzavaros! Abból jó nem sülhet ki. A te esetedben durván 52-66 kg között lenne számodra az ideális.
2020. jan. 3. 18:39
 10/12 A kérdező kommentje:
#8, a súlyomra gondoltam.
2020. jan. 3. 21:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!