Ha egyik nap egész nap nem ennék semmit csak hogy ezt megehessem akkor ez még így beleférne így is a kalóriamba?
Nagyon régóta szeretnék megenni a pizza fortenal egy 24cmes sonkas kukoricas pizzat És ha egyszer egész nap nem vennék semmit csak azt, akkor úgy még mindig a kalória keretemen belül maradok? És kérlek most ne írjátok azt hogy egy naptól nem fogok hízni stb. én ezzel a pizzával is kalória keretem belül szeretnék maradni ezért gondoltam erre.
vajon hány kalória lehet ez a pizza ?ők se tudnak kalóriaértéket mondani rá.
Ez a kicsi 24 cm-es sonkás kukoricás, Amit online nem lehet kapni csak ilyen pizza Forte bárokba
Úgy tudom, egy 32 centis pizza kalóriatartalma 1000 körül van, tehát a 24-nek valószínűleg kevesebb, de ez sokmindentől függ, milyen vastag, mennyi feltét, mennyire zsíros stb.
Ha a többi étkezésre keveset eszel aznap, akkor beleférhet.
Én egyébként úgy szoktam, hogy felét ebédre eszem, másik felét vacsira vagy másnap. Vagy megosztom egy baráttal.
hat en ugy tudom egy 32 es siman van 1600-2000kcal szoval ezert sem gondolom hogy keves van a 24centisbe :(
olyan 1800 kb a keretem de kicsit felek hogy mi van ha van ennyi a pizza... vagy tobb. Jo tudom most irtam hogy a 32 esbe van kb ennyi de mivel nem tudom azt se 100%ra ezert ertheto az “aggodasom”.
Update: korabban megkerdeztem oket - most kerestem vissza- hogy igaz tapertek adatot nem tudtak mondani
de azt mondtak hogy a 32 es fitness pizzajuk 250 gramm es 100gba : 555kcal van de ez a fitness tesztas pizzara vonatkozik
es a 24cmes pizzajuk tesztaja 20dkg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!