Ti mivel motiváljátok magatokat amikor az ellen küzdötök, hogy fel ne faljátok az egész hűtőt?
Háát az egyes nagyon jót írt, annyit hozzátennék, a finomított szénhidrát, fehérlisztből is egyből cukrot csinál a szervezeted. Nekem nagyon sokat segített, hogy ezeket elhagytam. Steviát használok, és rozsos, korpás, "teljes kiörlésű" pékárukat eszem, durumtésztát, barna rizst, bulgurt, szóval lassan felszívódó, teljes értékű szénhidrátokat igyekszem enni. Ebbe beletartoznak a hüvelyesek, bab, lencse, stb. Eleve vásárlásnál figyelek, hogy ne vegyek "szemét kaját".
Mensi előtt viszont nekem is nagyon nehéz. Olyankor igyekszem vasban gazdag kajákat enni, de igazából nem mindig segít, illetve nem tudon segít-e, csak ezt csinálom 😃
A kávé nekem nagyon jó étvágycsökkentő.
Igazából nekem a legjobb módszer, ha elmegyek otthonról, vagy valami munkával lefoglalom magam.
Egyébként amikor elhagyod a finomított szénhidrátot, cukrozott ételeket, szörpöt, akkor eltart egy darabig, míg a szervezeted megszokja, és addig rossz lehet, de ki kell bírni. Ha lejössz erről, sokkal jobban fogod magad érezni, és nem lesz ilyen.
Nem küzdök falàsrohamokkal. Igaz nem is maradok soha éhes, és nem korlátozok kalóriàt.
Szàmomra a makrók arànyai mérvadóak. Mikor letettem a finomított fehérlisztes, cukros cuccokat, az első hetek kemények voltak, de megérte kitartani, így fél év utàn sokkal jobban érzem magam úgy, hogy nem függök ezektől.
Az érzelmi evést le lehet küzdeni, ha egyedül nem megy, kérj segítséget pszichológustól példàul. Rossz szokàs, amit el lehet hagyni.
A férjem kórhàzban kötött ki a héten, majdnem meghalt műtét közben...halàlra voltam rémülve hogy elveszítem, végül megúszta, most màr " csak" nagyon nagyon hiànyzik...rossz nélküle:( mégse jutott eszembe egyszer se zabàlni emiatt. Pàr hónapja ez pl még nem így lett volna. Le lehet szokni, csak akarni kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!