Fogyókúrában, ha nagyon megkívánsz valamit, ellen kell állnod vagy meg kell enned ahhoz, hogy ne gondolj rá egész nap?
Ha bármit is letiltasz, akkor egy idö múlva nagyon kivánni fogod. Ezért nem jó az ilyen jellegü fogyókúra
De ha agyon megkívántál valamit, akkor egyél belöle egy KIS adagot, attól nem fogsz hízni, viszont a kívánósságod megszünik.
De egy JÓ fogyókúrában mindent lehet enni, csak a mennyiségekre kell figyelni.
#3: Nem is okoz fogyást automatikusan...
Nos, én mindig meg szoktam enni, amit igazán megkívánok, mi a gond ezzel? Legyen deficit s tartsam be az életmódváltásom szabályait, ha lehet (de mivel én határoztam meg őket, ez általában nem nehéz, ha mégis, akkor van egy kilengő szakaszom, na bumm).
Ha mégis akadályozza a fogyásomat az adott dolog, akkor döntök, mi fontosabb.
De ha arról van szó, mint nálad, hogy mindössze szeretnél egy bizonyos ételt megenni, akkor szépen beletervezem a napomba s az átlagosnál jobban igyekszem, hogy terv szerint menjen minden (mivel általában nagy ívben szokott borulni, én már csak ilyen. nem feltétlenül lesz rossz nap, csak más, mint a terv).
"De egy JÓ fogyókúrában mindent lehet enni, csak a mennyiségekre kell figyelni." Azért ez így nem igaz, az étrend összetétele is fontos, sőt talán fontosabb is, mint a mennyiségek.
Szerintem ha néha eszel valamit, ami nem passzol az étrendedbe, nem rontja el az étrendedet, ha nem eszel belőle mértéktelenül. A kéthetente 1 alkalom szerintem is simán belefér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!