Ezzel a saját diétámmal mennyi látszódna meg 2hét alatt? Nem csak 2hétig akarok fogyózni, csak kíváncsi vagyok ennyi idő alatt mennyi látszódna meg?
173cm és 65kg vagyok. Úgy gondoltam, hogy reggelire eszem egy tojást, ebédre zacskós levest, vacsorára pedig zöldséget. Ha megéhezek napközben (esetleg tízóraira, uzsonnára) dinnye, alma, abonett.
Minden nap tornáznék 45-60percet ami vagy futás vagy biciklizés vagy youtube-os van öt percedes Réka tornák. Emellett napi 100felülés és min. 40perc hullahopp.
Ja, és hetente 1x gyümölcsnapot tartanék és vagy hetente vagy 2hetente vagy havonta 1víznapot.
Húst nem eszem, max virslit.
Mit gondoltok?
2 hét alatt fénytelen lesz a bőröd és a hajad, a körmöd töredezni kezd, valószínűleg jobban fog hullani a hajad...utána meg 1 hét alatt 15 kg-ot fogsz visszaszedni
amúgy sem értem mi célja a koplalásnak, de normál testtömeggel meg pláne nem értem
Durván 5-6 kiló lemenne,tapasztalatból mondom és láss csodát én nem híztam vissza semmit.
Miért gonsolja mindeki,hogy egy koplalás után mindenki vissza hízza a 3-szorosát. Én sem híztam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!