Ha minden nap 1 órát futnék, akkor hetente hány kilótól tudnék megszabadulni és mennyire látszódna meg az alakomon?
17/L
166/50
Szia!
Már nem azért, de hova a búbánatos Isten nyilába akarsz fogyni. 166cm-hez vagy 50kg, inkább szedj fel még párat, mithogy fogyni akarj!!!
:D:D
szerintem sem kell fogynod. Én 164/55 vagyok, nem teljesen egy éve még anorexiásnak szólítottak. Azóta sem híztam semennyit. Hidd el, nem kell fogynod.
DE NEM KELL KILÓKAT VESZÍTENED innentől kezdve értelmetlen a kérdés első fele. Izmosodnod kell = elméletileg kilókban még gyarapodhatnál is, ha nagyon sok izmot felszedsz, közben meg jobb lett az alakod (de ez nyilván nem fog megtörténni)
Bizonyára meglátszódna az alakodon a futás, tehetsz még be egy kis aerobicot is, és fogyassz sok fehérjét.
"akkor hetente hány kilótól tudnék megszabadulni"
Ezt írtad, hát persze hogy mindenki fogynivágyást vizionál, holott az izmos, sportos emberek nehezebbek mint a zsírosak...
mérd le magad CENTIVEL, készíts teljes alakos fehérneműs fotót, fuss két hónapig minden nap, mérj újra, készíts újabb fotót, és 100%, hogy elégedett leszel, ha mindent rendesen csinálsz!
A feszességet, izmosságot nem lehet egy válaszban leírni, most most írjak, hogy "nagyon"?
nem kell kilóktól megszabadulnod. komolyan nem. 18-as testtömegindexed van, a 20 a normális alsó határa, a 19-18 az egészségtelenség felső határa...
Amit látsz magadon az az edzetlenség. Eddz, és sz*rd most már le a kilókat :-)
(ps: nem egy dagi csaj vagyok, aki irigykedik, 176/58)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!