Ha minden nap 1 órát futnék, akkor hetente hány kilótól tudnék megszabadulni és mennyire látszódna meg az alakomon?
17/L
166/50
Van mellem és bazi nagy seggem is....csak tudod formásodás azért ráférni, mert rohadt szarul nézek ki ekkora seggel, nem igaz, hogy nem lehet megérteni, hogy lennék én csontkollekció??? sportolással főleg....bocsi, de nekem olyan alakom van, hogy ha még akarnék sem lehetnék soha az életben csontkollekció....
Most már jöhetnek a válaszok is a kérdésemre :)
Imádom ezt.. Miért teszed fel a kérdést, ha aztán amikor próbálunk valami ésszerű dolgot tanácsolni neked, akkor letorkolsz? hidd el, hogy te is tudnál csontkollekció lenni. kilókban nem kéne fogynod, csak sokat sportolnod, hogy izmosodj, ami ugye NEHEZEBB mind a zsír. tehát nem fogsz fogyni is és izmosodni is, ez ilyen súlynál lehetetlen.
Komolyan, úgy felidegesítesz... de hogy a kérdésre is válaszoljak, 1 kilót tudnál szerintem fogyni maximum 1 hét alatt, mivel nincs miből fogynod, egészségesen még annyit se, de mivel a célod is egészségtelen, nincsenek tévhiteim. És meglátszana az alakodon, mondjuk 1 hónap után drasztikusan.
(172/58)
00:15-ös vagyok!
Nem azt mondtam, hogy nincs melled, hanem azt, hogy ha nekiállsz fogyni akkor esetlegesen nem lesz! Értelmezd előbb a mondatot és aztán írogass! Amúgy meg fogyj, ha annyira akarsz. Nem én fogok bekerülni a kórházba anorexia gyanújával. Szóval gondolkozz egy kicsit. 17 évesen lehetne egy kis eszed, vagy ha nincs akkor kérj pár pofont szüleidtől, hogy észhez térj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!