Ha minden nap 1 órát futnék, akkor hetente hány kilótól tudnék megszabadulni és mennyire látszódna meg az alakomon?
Figyelt kérdés
17/L
166/50
2011. júl. 14. 22:35
21/29 anonim válasza:
utolsó azért van mert lement a zsír és izmosabb lettél.
22/29 anonim válasza:
Aha,koszi.Latszik is. Nagyon buszke vagyok magamra. Annyira megszeretttem a futast hogy a kovetkezo evbe szerenek indulni a New Yorki maratonon. Ajanlom mindenkinek.
23/29 A kérdező kommentje:
Én azt írtam, hogy napi egy órát szeretnék futni, és így pár kilótól megszabadulni...ez nem árt szerintem, ettől nem lesz senki anorexiás...nem kell rögtön lehurrogni...
2011. júl. 15. 14:32
24/29 A kérdező kommentje:
Amúgy 22%-os a testzsírom, ez azt jelenti, hogy 4 kg-ot le kell még adnom.
2011. júl. 16. 01:09
25/29 anonim válasza:
A kérdező kommentje:
Amúgy 22%-os a testzsírom, ez azt jelenti, hogy 4 kg-ot le kell még adnom.
Tudod mit akkor csak adj le még négy kilót, ha ennyi eszed van, de aztán ne csodálkozz, ha jön egy nagyobb szél és elfúj...
26/29 A kérdező kommentje:
22 % az nem normális!!! egészségem érdekében is le kell vinnem min 18 % ra. Aki 65 kg, annak szokott ennyi lenni. Sportolok, de megpróbálok nem fogyni ebből, csak izmot felszedni a zsír helyett. Szerintem ez rendben van, ha nektek problémátok van ezzel,lécci írjátok le mi. :)
2011. júl. 16. 11:47
27/29 anonim válasza:
22 % már bőven egészséges épp hogy nem karcsú vagy
28/29 A kérdező kommentje:
De nem árt, ha egy kicsit lejjebb viszem, nem? ;) Nem szeretnék így kinézni ... Legyen már rajtam valami izom is :D
2011. júl. 16. 12:59
29/29 anonim válasza:
nem árt de zsírra is szükség van azért
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!