Otthon felejtettem az ebédem, mit vegyek a boltban ami nem túl hízlaló?
Figyelt kérdés
2019. dec. 18. 11:21
1/14 anonim válasza:
Joghurtot, sajtot, gyümölcsöt, kevés péksüteményt.
4/14 anonim válasza:
Meleg étel pultból natúr sült, zöldséggel.
Teljes kiőrlésű péksüti, felvágott, nyers zöldség.
5/14 anonim válasza:
bármit, ami hasonlít az ebédedhez.
vagy bármit, ami tetszik (mértékkel)
7/14 anonim válasza:
Azt, amit ebéded helyett tettél táskádba.
8/14 anonim válasza:
Kefirt, vagy sajtot, vagy sonkát, hozzá paradicsomot, uborkát.
9/14 anonim válasza:
Valószínűleg már nem aktuális, de múltkor én is így jártam és azt találtam ki, hogy vettem egy jobb minőségű halkonzervet, hozzá zöldséget meg egy teljes kiörlésű pékcuccot és jól laktam, ízlett is.
10/14 anonim válasza:
Én tartok a munkahelyemen zabpelyhet ilyen esetekre, meg zöldborsókonzervet (olyat, ami elenyésző mértékű hozzáadott cukrot tartalmaz csak, a Sparban veszem, 200 Ft körül van). Esetleg veszek kaukázusi kefirt, zacskós salátakeveréket, kesudiót (kb. 30 g-ot eszem belőle, de persze nehéz lenne ilyen keveset venni, a maradékot hazaviszem).
Vagy úgy döntök, hogy görbe napot tartok, és kakaós csigát eszem túrós táskával, aztán utána küldök egy habos vaníliapudingot :-) Na jó, igazából a három közül csak egyet, mert nem esne jól egyszerre ennyi édesség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!