Vajon beáll a jojó-effektus nálam?
Találtam ezen az oldalon egy természetgyógyász által megírt diétát, miszerint ahány kilót le szeretnénk adni, annyi napig csak főtt rizst ehetünk (mindegy, milyen fajta) bármilyen párolt zöldséggel. A sót a diéta alatt teljes mértékben mellőzni kell, emellett pedig csak 100%-os gyümölcslé és ásványvíz iható, naponta minél nagyobb mennyiségben. Nyers zöldséget is lehet enni, de gyümölcsöt csak gyümölcslé formájában.
El is kezdtem ezt a diétát, hatalmas öröm számomra, hogy minden reggel 1 kilóval könnyebb vagyok. Rengeteget iszom és nagyon jól érzem magam.
A diéta után a Norbi Update életmód szerint élek majd, de nem szeretném, ha a rizsdiétával leadott kilók visszajönnének.
Kérdésem az lenne, hogy ezután a diéta után beállhat nálam a jojó-effektus, vagy nem?
Köszönöm a segítséget! :)
Na hogy vagy??? :)) Hogy bírod a levelt?? :)))
Képzeld,tegnap mondták hogy medencés buli lesz,és annyira jó érzés,hogy nem kellett nemet mondjak :DDD:P
Ma belekezdek a kalóriaszámolós diétába és folytatom Cindy-t.Kihagytam három-négy napot,de ma folytatom tovább:)
Remélem neked is minden megy simán.Zumba milyen??:)
1234xD
inkább zsírégető pilates :)
a levellel 3 kilót fogytam és ez az 5.napom :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!