Vajon beáll a jojó-effektus nálam?
Találtam ezen az oldalon egy természetgyógyász által megírt diétát, miszerint ahány kilót le szeretnénk adni, annyi napig csak főtt rizst ehetünk (mindegy, milyen fajta) bármilyen párolt zöldséggel. A sót a diéta alatt teljes mértékben mellőzni kell, emellett pedig csak 100%-os gyümölcslé és ásványvíz iható, naponta minél nagyobb mennyiségben. Nyers zöldséget is lehet enni, de gyümölcsöt csak gyümölcslé formájában.
El is kezdtem ezt a diétát, hatalmas öröm számomra, hogy minden reggel 1 kilóval könnyebb vagyok. Rengeteget iszom és nagyon jól érzem magam.
A diéta után a Norbi Update életmód szerint élek majd, de nem szeretném, ha a rizsdiétával leadott kilók visszajönnének.
Kérdésem az lenne, hogy ezután a diéta után beállhat nálam a jojó-effektus, vagy nem?
Köszönöm a segítséget! :)
hát, gyerekek, én ettől nem fogyok közeltsem annyit, mint kellene... pedig 1 csomó emberkének bevált... :S
mindegy. ha van köztetek vki, akinek szintén nem, jön ez be, ajánlom a Level diétát, nekem ezt is sokan ajánlották régebben. itt lehet informálódni róla: [link]
Hát ezt a köplyözéses dolgot tuti nem vállalnám be :O:D
Amúgy nekem folyadék ment ki inkább ezzel a leves kúrával,és azért fogytam zsírból is mert ugye tornáztam mellette.A végeredmény: -5 kiló.De a második nap alig ettem mert kikészült a gyomrom.
Képet holnap küldök az email cimedre,mert nem vagyok otthon :)))
De sikeres diéta volt:)) És ezt megfogom ismételni még :))
Te mennyit fogytál??
1234 xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!