Vajon beáll a jojó-effektus nálam?
Találtam ezen az oldalon egy természetgyógyász által megírt diétát, miszerint ahány kilót le szeretnénk adni, annyi napig csak főtt rizst ehetünk (mindegy, milyen fajta) bármilyen párolt zöldséggel. A sót a diéta alatt teljes mértékben mellőzni kell, emellett pedig csak 100%-os gyümölcslé és ásványvíz iható, naponta minél nagyobb mennyiségben. Nyers zöldséget is lehet enni, de gyümölcsöt csak gyümölcslé formájában.
El is kezdtem ezt a diétát, hatalmas öröm számomra, hogy minden reggel 1 kilóval könnyebb vagyok. Rengeteget iszom és nagyon jól érzem magam.
A diéta után a Norbi Update életmód szerint élek majd, de nem szeretném, ha a rizsdiétával leadott kilók visszajönnének.
Kérdésem az lenne, hogy ezután a diéta után beállhat nálam a jojó-effektus, vagy nem?
Köszönöm a segítséget! :)
Hát nem igazán szedem inkább,mert engem felküld a magasba az 1000mg os :DDD
De én mozgok is mellette rendszeresen,szóval itt például gondolok arra hogy unokaöcsémet kergetem,vagy ha azt nem akkor Cindy Crawford-Shape your body-ját csinálom :D
Én arra rávagyok kattanva,jó a zene,a csaj sem egy fitness sztár, és az edző is jóó :D
Szerintem probáld ki,ha van kedved,de nálam függőséget okozott :DD
azt honnan lehet letölteni, nem tudod esetleg? mennyit tornázol rá naponta? nagyon nehéz? :o
annyira el vagyok kenődve, hogy el se hiszed.... :S
és naponta tornázol rá?
bocsi, hogy ilyen sok a kérdés és ennyit zaklatlak, de nagyon le szeretnék fogyni :S
Igen naponta:)))
De ha izomlázad van nagyon,akkor egy napot hagyj ki inkább,és a súlyzókat ha nincs akkor ásványvizes palackkal helyettesítheted :))) Tele töltve természetesen :))
Semmi gond:) Segítek szívesen:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!