Vajon beáll a jojó-effektus nálam?
Találtam ezen az oldalon egy természetgyógyász által megírt diétát, miszerint ahány kilót le szeretnénk adni, annyi napig csak főtt rizst ehetünk (mindegy, milyen fajta) bármilyen párolt zöldséggel. A sót a diéta alatt teljes mértékben mellőzni kell, emellett pedig csak 100%-os gyümölcslé és ásványvíz iható, naponta minél nagyobb mennyiségben. Nyers zöldséget is lehet enni, de gyümölcsöt csak gyümölcslé formájában.
El is kezdtem ezt a diétát, hatalmas öröm számomra, hogy minden reggel 1 kilóval könnyebb vagyok. Rengeteget iszom és nagyon jól érzem magam.
A diéta után a Norbi Update életmód szerint élek majd, de nem szeretném, ha a rizsdiétával leadott kilók visszajönnének.
Kérdésem az lenne, hogy ezután a diéta után beállhat nálam a jojó-effektus, vagy nem?
Köszönöm a segítséget! :)
Nem tudom hogy vagytok vele,de nem bírok ránézni se a levesre,se semmilyen más ételre...Baromi hányingerem van :S
1234 xD
nekem nincs semmi bajom...
sztem ne egyél olyan sok levest, inkább gyümit v zöldséget-attól függ, hányadik napod van.
nem lehet amúgy, h a meleg miatt van hányingered? :O
jobbulást :)
második napom van, tegnap betett az a három tányér szerintem :DDD
Nem lehet a melegtől mert nincs meleg,keményen 20 fok :D
Mindegy nem adom fel :D
Neeeem :D
Figyi...az én elhatározásom volt az hogy megcsinálom,neked ehhez minimum annyi a közöd hogy belinkeltél valamit :))))
Ne legyen emiatt lelki ismeret furdalásod :) Már jól vagyok :DDD Csak még hozzá kell szokjak :DDD
Naaa:) Nyugi:)) Végig csináljuk;) És ne legyen lelkifurkád :DDDD
okés :)
örülök, hogy jobban vagy! igyál sok szénsavmentes ásványvizet és egyél C-vitamint, mert elősegíti a fogyást :)
okés :) remélem, jobban leszel... :)
mai ebéd: baconba tekert csirkecomb krumplival... áááá ez gyilkosság!!!! :S
Na tegnap este nem jöttem,mert bedőltem egyből az ágyba ahogy hazaértem:D
Áááá fogytam kettő kilóót!!!:))))Teljesen máshogy érzem magam,mert én olyan vagyok hogy ha valami elkezd sikerülni,akkor napról napra jobban érzem magam :) És tényleeg:) Tegnap este lefekvés előtt néztem magam és a combom meg a karom is megváltozott :)) Annyiraaa boldog vagyoook:) Anya szerint emellé még Zumbázzak(táncos aerobic),szoval ma abba is belekezdek :))
Ja és kínoznak itthon,ma például raklap mennyiségű édességet hoztak haza,mert jönnek kisgyerekek nyaralni két hétig :DDD Hát mikor megláttam körülbelül a szívroham kerülgetett hogy most ezt miért???:D De kibírom:DDD Ma gyros lesz az ebéd,nem kínos ááá :D Csak kedvenc hamim :DDD De túlélem :)
Te hogy haladsz??:)
1234xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!