Vajon beáll a jojó-effektus nálam?
Találtam ezen az oldalon egy természetgyógyász által megírt diétát, miszerint ahány kilót le szeretnénk adni, annyi napig csak főtt rizst ehetünk (mindegy, milyen fajta) bármilyen párolt zöldséggel. A sót a diéta alatt teljes mértékben mellőzni kell, emellett pedig csak 100%-os gyümölcslé és ásványvíz iható, naponta minél nagyobb mennyiségben. Nyers zöldséget is lehet enni, de gyümölcsöt csak gyümölcslé formájában.
El is kezdtem ezt a diétát, hatalmas öröm számomra, hogy minden reggel 1 kilóval könnyebb vagyok. Rengeteget iszom és nagyon jól érzem magam.
A diéta után a Norbi Update életmód szerint élek majd, de nem szeretném, ha a rizsdiétával leadott kilók visszajönnének.
Kérdésem az lenne, hogy ezután a diéta után beállhat nálam a jojó-effektus, vagy nem?
Köszönöm a segítséget! :)
Szerinted a székrekedés normális? Mert szerintem nem. Ez egy jel, nem tetszik a szervezetednek a dolog. Vagy ez nem számít, tetszik, nem tetszik, ez van?
Nem tudom, meddig akarod ezt csinálni magaddal, de nincs fehérje az étrendben. Kapásból nem lehet egészséges a dolog. A csapvízzel meg mi a baj? Ugyan már! Ugy te sem hiszed, hogy ezen múlik a fogyókúra?
De mindezek szinte eltörpülnek amellett, hogy a szervezeted világosan és egyértelműen jelezte, hogy nem jó neki, amit csinálsz (lásd székrekedés). A tea pedig csak tüneti kezelés...
Nem értem, mire vársz még...
Hát, ez durva, bocsi:S
hetente 1 kg a normális fogyás, te meg pár nap alatt fogytál már annyit, meg mindennap 1 kg-t?
Ha abbahagyod(mivel abba fogod) szerintem vissza fognak jönni a kilók, tuti!Nem elkeseríteni akarlak, de az ilyen gyors fogyás mindig ezzel végződik.
Ja amúgy láttam ezt a kérdést régen, utána is néztem:D nagyon nem egészséges, ahogy azt már más is írta!
Plusz ha nem is mozogsz rendszeresen, löttyedt marad a bőröd, plusz vissza is jön.
Meg nem hiába lehet 1 hétig kb csinálni:/
köszi a válaszokat! :)
a tükörben egyelőre nem látni a fogyást, de lötyögnek rajtam a nadrágjaim, amiket eddig alig tudtam begombolni. :)
azt elfelejtettem írni, hogy minden nap tornázok a diéta mellett.
Hát nagyon nagyon szurkolok:) Sok sikert.:) Holnaptól én is belekezdek szerintem,mert szükségem van egy gyors diétás dologra :) Köszönöm a kérdésed :)
Majd írd meg hogy sikerült :) Én is jelentkezek majd :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!