Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogy fogyjak le ha nem vagyok...

Hogy fogyjak le ha nem vagyok kövér?

Figyelt kérdés

Mikor kövérebb voltam több motivációm volt. Most 52kg vagyok, ami normális súly és már csak nagyon kicsit kell alakítani magamon, de egyszerűen nincs motivációm. Pedig nem tetszek magamnak. Nem értem, veletek volt hasonló?

19/l

2019. nov. 22. 06:43
1 2 3
 21/22 anonim válasza:
Én is ugyanígy vagyok kérdező. Nem gondoltam volna hogy más is van hasonlóan hozzám, tökèletesen megfogalmaztad a helyzetemet, ès az èrzést amit evvel kapcsolatban èrzek. Èn biztosra veszem hogy motiváció kell(ene) ahhoz,hogy olyan formám legyen ami már elégedettséggel tölt el, így szerintem neked is arra lenne szüksèged. Most magamból indulok ki, de gondolom miután lefogytál arra a szintre amire már nem lehet azt mondani hogy kövèr kicsit megpihentèl a fogyokúrázással ès a pihenő fázisba ragadtál, és beleuntál a diètába mondván már sorolható vagy az elmegy/majdem jó kategóriába(mert már nem vagy kövérnek mondható). Javíts ki ha rosszul gondolom. Szóval nekem, ès szerintem neked is újabb motivációra lenne szüksège, illetve a kezdeti lelkesedès visszanyerésére. Ja ès attól nem lesz anorexiás a kérdező (se èn,se bármelyik lány), mert nincsen megelègedve magával, mert jobb alakot szeretne, és ha megakarja ugorni önmagát és jobb akar lenni. Nem kell minden lányt aki nincsen megelégedve magával, aki változtatna/formálna magán rögtön anorexiásnak kikiáltani.
2019. nov. 28. 23:44
 22/22 A kérdező kommentje:
Igen, utolsó, így van ahogy leírtad, és nem tudom honnan szerezzek motivációt. Nézzek modelleket az instagramon?
2019. nov. 29. 09:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!