Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogy fogyjak le ha nem vagyok...

Hogy fogyjak le ha nem vagyok kövér?

Figyelt kérdés

Mikor kövérebb voltam több motivációm volt. Most 52kg vagyok, ami normális súly és már csak nagyon kicsit kell alakítani magamon, de egyszerűen nincs motivációm. Pedig nem tetszek magamnak. Nem értem, veletek volt hasonló?

19/l

2019. nov. 22. 06:43
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
63%
Inkább egy pszichológust keress fel, de baromi gyorsan!
2019. nov. 22. 08:33
 2/22 anonim ***** válasza:
32%
Talán önmagad dédelgetése helyett keress valami értelmesebb motivációt. A fiatalság és a szépség is elmúlik - mi marad akor belőled, kistündér, ha 55 évesen még mindig ott tartasz, hogy "44 kg vagyok-e vagy 52"?
2019. nov. 22. 08:53
 3/22 anonim ***** válasza:
77%
Ez normál súlynál inkább sportolás kérdése, az alakot tudod formálni. Keress olyan mozgás formát, amit élvezel!
2019. nov. 22. 09:01
 4/22 A kérdező kommentje:
Legalább akkor nem kell szembenézzek az életem más területein uralkodó problémákkal és kilátástalansággal. De az volt a kérdés, hogy szerezzek motivációt hogy lefogyjak végre és lássam milyen érzés nem foglalkozni a külsőmmel és befejezni ezt az évek óta tartó szarságot
2019. nov. 22. 09:04
 5/22 anonim ***** válasza:
81%
Tényleg keress fel egy pszichológust, mivel teljesen úgy beszélsz, mint egy anorexiás.
2019. nov. 22. 09:06
 6/22 anonim ***** válasza:
71%
Ha normális a súlyod, nem kell fogynod. Ahhoz találj motivációt, hogy többet mozogj. Ha depressziós vagy, arra is jó a sport, az sem árt, ha egészségesebben táplálkozol.
2019. nov. 22. 09:30
 7/22 A kérdező kommentje:

Nem segít a sport, nem vagyok tőle boldogabb. A baj a kajálásommal van, mert van, hogy bezabálok hülyeségekből sokat, csak mert kikapcsol az agyam. Ez pedig a súlyom stagnálásához vezet.

Nem vagyok anorexiás egyébként, mert pont az a bajom hogy sokat eszek ahoz, hogy fogyjak illetve nem látom magam kövérnek, mint ők

2019. nov. 22. 11:08
 8/22 anonim ***** válasza:
80%

"lefogyjak végre és lássam milyen érzés nem foglalkozn a külsőmmel és befejezni ezt az évek óta tartó szarságot"

Ez nem úgy van, hogy egyszer eléred az álomkülsőt, pipa, és onnantól téma lezárva, foglalkozhatsz mással. Hanem úgy van, hogy hosszú távon dolgoznod kell rajta, hogy fenn is tartsd, amit elértél.

Döntsd el, mennyi időt szeretnél erre szánni hetente hosszú távon, és sportolj annyit és olyasmit, amit szívesen csinálsz. Ez abban is segíteni fog, hogy ne zabálj be édességből (jó irányban változtatja meg a hormonháztartásod). Érdemes persze hosszú távon az étrendre is odafigyelni, de ezen a területen mindenkinek más jön be. Segíthet a szokás hatalma, az előre tervezés, az édességek elpakolása szem elől, a sok rost, az alacsony szénhidráttartalmú diéta stb.

Ha számokra van szükséged, akkor karácsonyra vegyél egy testzsírszázalékmérős mérleget. Nőknél 21-33% közötti a normál testzsírarány, ezt célozd meg.

2019. nov. 22. 12:53
 9/22 anonim ***** válasza:
100%
Nem a külsőddel kellene foglalkozni, az rendben van, legfeljebb nem tökéletes, mint senki másé sem. Foglalkozz a lelkeddel, keress pszichológust, keress programokat, hobbit, beszélgess barátokkal...
2019. nov. 22. 13:01
 10/22 anonim ***** válasza:
90%
Sehogy, a lefogyás feltétele, hogy legyen rajtad túlsúly.
2019. nov. 22. 13:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!