Mit lehet tenni, ha most is kövér vagyok, mennyit fogyjak még?
43 éves nö vagyok , 167 magad es 71,5 kiló . 3 év alatt lefogytam 104 röl , viszont 12 eve a terhessegem alatt meg több voltam , csaszar elött 118
Egy gyerekem van, de a testem nem lett jobb , hiaba fogytam le , a karom mindig vaskos volt es meg mindig iszonyú köver most is. Nem tudok rövidujjút felvenni .
Hájas a hasam is még mindig
De lehet a terhesseg tette tönkre .
Mikortól lesz változás , mennyit kell még fogyjak , nagyon unom már !
Es az alakom igyse jó , hanem kövér
Én lefogytam több mint 50 kilót, és egyáltalán nem voltam elégedett magammal.
Úgy éreztem, hogy hiába 38-40 a mértem a régi 56 helyett, akkor is formátlan, idomtalan vagyok, lötyögős, gusztustalan.
Aztán pár hónapja elkezdtem járni edzőterembe, és már ezalatt a rövid idő alatt nagyon érzem a változást, és megvan a reményem, hogy még jobb lesz. Megérte elmenni, Neked is ezt ajánlom.
Először is nagyon gratulálok, hogy sikerült ennyit lefogynod! Le a kalappal, és büszke lehetsz magadra. Ha nem zavarna, rád írnék, hogy mit csináltál majd privátban. De csak ha nem baj.
Visszatérve a problémádhoz:
Ezen a ponton most át kellene térned a centik nézésébe, és elmenni a kondiba. Nem feltétlenül kell kilóban fogynod, hanem most hájból kellene.
Ez a lány ugyanannyi kiló mind a három képen, de teljesen másként néz ki, ez azért van mert kilóban ugyanannyi izom sokkal kevesebb helyet foglal el, mint ugyanannyi háj.
Ez eléggé jól érzékelteti.
Szerintem ha továbbra is egészségesen étkezel és beiktatsz erősítő edzést a mindennapjaidba, akkor sokat tudsz formálódni.
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!