Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Elrontottam a fogyokuramat?

Elrontottam a fogyokuramat?

Figyelt kérdés

A hetvegen nagyon sokat ettem,szombaton es vasarnap is lecsuszott 2500-3500kcal

Mind dietas etel volt pl:parolt csirkemell,sok sok zoldseg,dietas vaniliasodo,zero protein szelet,zsirszegeny turo,korpovit keksz stb..

Szoval igyekeztem nem a ,,bunos” etelekhez nyulni,de annyira eges voltam h mar nem birtam tovabb

Egy eve fogyokurazok,napi 500-1000kcal kozott eszek,de most kicsit beparaztam a hetvegetol..

Szerintetek ezzel elronttam az egeszet? Hizni fogok tole?

Raadasul keveset is mozogtam..

2019. okt. 13. 16:18
1 2
 11/12 anonim válasza:
89%
Amit leírsz, az az anorexia és bulímia előszobája, de legalábbis súlyos étkezési- és testképzavar. Ha éhezteted magad egy éve, akkor az egészségedet nem a hétvégi "bűnözés" veszélyezteti, hanem amit egyébként csinálsz, teljesen érthető, ha időnként nem bírod tartani azokat az embertelen kereteket. Ilyen alacsony kalóriabevitel mellett nem csak fogysz, de az izmaidat égeti el a szervezeted, hiába edzenél mellette, ez pedig nagyon-nagyon visszaüthet. Felborulhat a hosszútávú éhezés miatt a teljes hormonháztartásod. Biztos, hogy nem egy ilyen tanácsért jöttél az oldalra, de egy pszichológus és egy dietetikus, aki ért az ilyesmihez, nagyon jól jönne most neked. Tényleg nem bántani szeretnélek, de láttam ilyen indulással embereket 28 kilóssá aszalódni majd meghalni, ebbe nagyon könnyű belecsúszni és embertelen belőle kijönni.
2019. okt. 17. 14:25
 12/12 anonim ***** válasza:
100%

"Egy eve fogyokurazok,napi 500-1000kcal kozott eszek"

"az anorexia és bulímia előszobája"

Nem, ez már messze nem csak az előszoba! Benne van a sűrűjében alaposan.

2019. okt. 17. 19:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!