Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Elrontottam a fogyokuramat?

Elrontottam a fogyokuramat?

Figyelt kérdés

A hetvegen nagyon sokat ettem,szombaton es vasarnap is lecsuszott 2500-3500kcal

Mind dietas etel volt pl:parolt csirkemell,sok sok zoldseg,dietas vaniliasodo,zero protein szelet,zsirszegeny turo,korpovit keksz stb..

Szoval igyekeztem nem a ,,bunos” etelekhez nyulni,de annyira eges voltam h mar nem birtam tovabb

Egy eve fogyokurazok,napi 500-1000kcal kozott eszek,de most kicsit beparaztam a hetvegetol..

Szerintetek ezzel elronttam az egeszet? Hizni fogok tole?

Raadasul keveset is mozogtam..

2019. okt. 13. 16:18
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
85%
ÚRISTEN! egyáltalán nem, az az 500-1000 kalória nagyon kevésnek tűnik, hogy tudsz annyival életbe maradni, dolgozni és még mozogni is? amúgy egyáltalán nem lesz emiatt gondod, sőt van mikor feltétlenül kell is a plussz kalória az emésztésednek, mert mikor stagnálsz és eszel többet, akkor indul be a fogyás újra, mert a tested kapott több ételt mint amennyit elégetni tudott volna. Ne légy kérlek ennyire szigorú magaddal, a tested hozzád tartozik, nem gyűlölni kell, hanem szeretni és ha megetted meg. Jól esett? nem egész héten ennyit eszel.
2019. okt. 13. 16:28
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

Ha tovàbbra is így éhezteted a szervezeted, az ilyen zabarohamok még nagyon sokszor meg fognak ismétlődni...és tönkreteszed az anyagcserédet.

Hogy a konkrét kérdésre is vàlaszoljak, nem havi 1-2 napon múlik a hízàs, hanem azon, hogy ez milyen gyakran fordul elő. Havonta ennyi nem tragédia.

Teljesen feleslegesen kínzod magad. Normàlis étrend kell meg mozgàs, nem koplalàs és a tested kizsigerelése.

Azért ne lepődj meg, ha a tàpanyaghiàny miatt kihullik a hajad.

2019. okt. 13. 17:04
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
1 éve 500-100 kcal; csoda, hogy nem csúsztál valahol össze! Egyáltalán tudsz dolgozni/tanulni? Egyél minden nap többet, mert nagyon rossz úton jársz, ez már anorexia..
2019. okt. 13. 17:04
 4/12 A kérdező kommentje:

Eddig nem fordult velem gyakran ilyen,de egy honapja szinte minden hetvegen ez van...eddig 30dekat hiztam tole.

Vagyos a hvage utan altalaban 80dekaval tobb vagyok,de utana eleg drasztikusan buntetem magam,sajnos a hashajtokhoz nyulok es napokig csak viz...

Tudom hogy ez nagyon nem jo irany,de annyira belefaradtam.

Van higy napokig ra sem tudok nezni a kajara,aztan hetvegen meg mindig ez tortenik

2019. okt. 13. 17:39
 5/12 anonim válasza:
100%
Szerintem sürgősen fordulj szakemberhez... mert ez így egyáltalán nem egészséges, sem testileg, sem lelkileg.
2019. okt. 13. 18:22
 6/12 anonim ***** válasza:
82%

Beteg vagy, te is tudod. Pszichiáterhez de nagyon gyorsan, ha nem akarsz meghalni!

Egyébként elmúltál már 14? Menstruálsz még, vagy már az is leállt?

2019. okt. 13. 19:06
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Én is pszichológust javaslok, mert te mentálisan beteg vagy. 30 deka hízás, komolyan? Egy kis víz a szervezetedben...
2019. okt. 13. 19:40
 8/12 anonim ***** válasza:
0%
utolso: valoszinu az a 30deka tenyleges hizas mert azt irta 1 honapja csinalja es azota. Legalabbis en igy ertelmezem
2019. okt. 13. 21:47
 9/12 anonim ***** válasza:
A 30 dkg vicc kategória, egyrészt a napi normális súlyingadozás is lehet 1-2 kg, másrészt én 2 kg pluszt se veszek észre magamon, ugyanúgy nézek ki 55 és 53 kilósan is.
2019. okt. 14. 08:17
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Aki 30 deka miatt "bünteti" magát az ku rva gyorsan fordulon szakemberhez....
2019. okt. 14. 13:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!