Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mivel lehetne elnyomni az...

Mivel lehetne elnyomni az éhségérzetet?

Figyelt kérdés
Elég sokat eszem,és hízlaló ételeket,ezen változtatni szeretnék. Milyen ételek nyomják el az éhségérzetet? Mit ehetek ami nem hízlal?
2010. júl. 16. 00:33
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:
Gondolom a 48kg mellett azt is látod,hogy 158cm magas vagyok! Minimum 5kg-ot fogynom kellene,hogy a hasamról eltűnjön a zsír,és a combomról:S
2010. júl. 16. 02:14
 12/24 anonim ***** válasza:

képet rakjál már, mert a 158 cm/48 kg-ba nemigen fér bele egy gramm háj se...

kezdj inkább valami sportba, hogy formásodj pl. futás....

Enni mit szoktál, mikor, és mennyit?

2010. júl. 16. 02:51
 13/24 A kérdező kommentje:
Enni azután kb. fél órával szoktam először,hogy felkelek,szendvics,vagy valami péksütit,ebédre főttételt ami változó,délután édességet szoktam enni,este szintén szendvics,vagy péksüti. Tudom a szendvics ami sokszor kenyérből áll,a péksütik,a zsíros ételek,édességek mind hízlalnak,vagyis csupa egészségtelen ételt eszem,csak azt nem tudom mit lehetne enni ami egészséges,és nem hízlaló,és jól is lakom tőle:S
2010. júl. 16. 03:21
 14/24 anonim ***** válasza:

Ihatsz szűzteát is, nálam az vált be. Legalább 4-5 óráig nem érzek éhségérzetet :) Néha tejjel mulasztom el. Vagy cigivel. Vagy eszem Norbi Update puffasztott búzát, kakaós bevonattal. Nem hizlal, és rohadt finom! :) Amúgy a puffasztott búzában kevesebb kalória van, mint a puffasztott rizsben.

Pufirizs - 36 kcal/szelet

Pufibúza - 33 kcal/szelet

2010. júl. 16. 04:37
 15/24 anonim ***** válasza:
Na ha ennyire szendvics fanatikus vagy akkor legyen a kenyér teljes kiőrlésű v a kettő közti átmenet mert boltokban úgyis csak ezt lehet kapni és lehetőleg csak reggel edd! Egyébként tényleg nincsen semmi baj a súlyoddal ha a hasaddal van problémád, mint régen nekem hagyd el a cukros löttyöket, nassikat + ugrókötelezz v fuss nekem nagyon szép lett tőle a hasam! De fogynod tényleg nem kell!
2010. júl. 16. 05:25
 16/24 anonim ***** válasza:
100%
Na megint egy eltévedt liba... biztos marhára ki van tágulva a gyomrod ám 40 kilósan, gratulálok. Éhség ellen egyél ÉTELT, szivem. És sportolj, ne csak "sétáll"-jál.
2010. júl. 16. 07:33
 17/24 anonim ***** válasza:

az a baj hogy sokanazt hiszik könnyebb úgyfogyni ha nem eszel mintha sportolnál egyk icsit. főleg a te esetedben. egyél. azt ami jolesik, emellett napi fé óra futás, és semmi baj nem lesz. te nem kövér vagy, esetlek plöttyedt a tested. de abból ha fogysz is ilyen marad, csak a bőr fog lógni, úgy fogsz kinézni mint egy 80éves rákos nagyi.

tessék megszenvedni a jó testért, nem fogod ugyanazt elérni azzal hoyg éhezteted magad.

2010. júl. 16. 07:59
 18/24 anonim ***** válasza:
100%
153cm vagyok 51 kiló és nem vagyok hájas. Szerintem inkább az a baj veled, hogy nem mozogsz és löttyedt vagy. Tanuljuk már meg végre, hogy nem a kiló számít, hanem a látvány! Az izom nehezebb mint a zsír, tehát egy izmos feszes test több kiló lesz, mint egy löttyedt hájas. Na melyiket akarjuk mi elérni?
2010. júl. 16. 08:54
 19/24 anonim ***** válasza:
100%

"Enni azután kb. fél órával szoktam először,hogy felkelek,szendvics,vagy valami péksütit,ebédre főttételt ami változó,délután édességet szoktam enni,este szintén szendvics,vagy péksüti. Tudom a szendvics ami sokszor kenyérből áll,a péksütik,a zsíros ételek,édességek mind hízlalnak,vagyis csupa egészségtelen ételt eszem,csak azt nem tudom mit lehetne enni ami egészséges,és nem hízlaló,és jól is lakom tőle:S"

szarságokat eszel és lehülyeségezed, ha valaki egészséges fogyókúrát ajánl....nem mellesleg nincs is miből fogyjál

ha mondjuk teljes kiőrlésű kenyérrel/zabkásával és tejjel kezdenéd a napot, tízóraira joghurt+gyümi, ebédre ami van főt étel, uzsonnára gyümölcs és túró, vacsira hús + saláta menne, és nem péksütiket meg édességet zabálnál, akkor tán nem lennél éhes

2010. júl. 16. 09:09
 20/24 anonim ***** válasza:
viz, rago nalam tok jol bevalt.
2010. júl. 16. 10:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!