Mivel lehetne elnyomni az éhségérzetet?
képet rakjál már, mert a 158 cm/48 kg-ba nemigen fér bele egy gramm háj se...
kezdj inkább valami sportba, hogy formásodj pl. futás....
Enni mit szoktál, mikor, és mennyit?
Ihatsz szűzteát is, nálam az vált be. Legalább 4-5 óráig nem érzek éhségérzetet :) Néha tejjel mulasztom el. Vagy cigivel. Vagy eszem Norbi Update puffasztott búzát, kakaós bevonattal. Nem hizlal, és rohadt finom! :) Amúgy a puffasztott búzában kevesebb kalória van, mint a puffasztott rizsben.
Pufirizs - 36 kcal/szelet
Pufibúza - 33 kcal/szelet
az a baj hogy sokanazt hiszik könnyebb úgyfogyni ha nem eszel mintha sportolnál egyk icsit. főleg a te esetedben. egyél. azt ami jolesik, emellett napi fé óra futás, és semmi baj nem lesz. te nem kövér vagy, esetlek plöttyedt a tested. de abból ha fogysz is ilyen marad, csak a bőr fog lógni, úgy fogsz kinézni mint egy 80éves rákos nagyi.
tessék megszenvedni a jó testért, nem fogod ugyanazt elérni azzal hoyg éhezteted magad.
"Enni azután kb. fél órával szoktam először,hogy felkelek,szendvics,vagy valami péksütit,ebédre főttételt ami változó,délután édességet szoktam enni,este szintén szendvics,vagy péksüti. Tudom a szendvics ami sokszor kenyérből áll,a péksütik,a zsíros ételek,édességek mind hízlalnak,vagyis csupa egészségtelen ételt eszem,csak azt nem tudom mit lehetne enni ami egészséges,és nem hízlaló,és jól is lakom tőle:S"
szarságokat eszel és lehülyeségezed, ha valaki egészséges fogyókúrát ajánl....nem mellesleg nincs is miből fogyjál
ha mondjuk teljes kiőrlésű kenyérrel/zabkásával és tejjel kezdenéd a napot, tízóraira joghurt+gyümi, ebédre ami van főt étel, uzsonnára gyümölcs és túró, vacsira hús + saláta menne, és nem péksütiket meg édességet zabálnál, akkor tán nem lennél éhes
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!