Mivel lehetne elnyomni az éhségérzetet?
Figyelt kérdés
Elég sokat eszem,és hízlaló ételeket,ezen változtatni szeretnék. Milyen ételek nyomják el az éhségérzetet? Mit ehetek ami nem hízlal?2010. júl. 16. 00:33
1/24 anonim válasza:
Puffasztott rizst. Olyan, mintha hungarocellt zabálnál. Vagy igyál sok folyadékot, otthon préselt gyümilevet. Az is telíti a gyomrot. Emelett sok zöldség-gyümi. Mind egészséges és ha sokat eszel, jól is laksz :D
3/24 anonim válasza:
én mikor éhesvoltam elmentem kakilni, és "beleszagoltam" a levegőbe...egyből nem kellett annyira a kaja
4/24 anonim válasza:
ésszel kéne fogyókúrázni, akkor nem lennél éhes....
5/24 A kérdező kommentje:
Ez nagy hülyeség,hogy ésszel kéne fogyókúrázni akkor nem lennék éhes... Ha már egy kicsit is kevesebbet eszem,nagyon éhes leszek,ugyanis akinek ki van tágulva a gyomra,az éhségérzetet érez,ha kevesebbet eszik!! Folyadék nekem nem vált be,csak még éhesebb leszek tőle,akkor is ha sokat iszom..
2010. júl. 16. 01:19
6/24 anonim válasza:
nem hülyeség...hány kg vagy, mit sportolsz, milyen magas vagy, hány éves, mit, mennyit és mikor eszel? fizikai vagy ülőmunkát végzel?
9/24 A kérdező kommentje:
48kg 158cm magas,20 éves,nem sportolok,csak itthon tornázok,de nem sűrűn,és sétállok úgy napi fél órát.
2010. júl. 16. 01:58
10/24 anonim válasza:
48 kg? hova akarsz te fogyni?O_o
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!