Anyám nem hagy fogyózni, mit tegyeek?
Figyelt kérdés
Amilor megemlitettem neki, hogy egy picit fogyni akarok (max 15kilorol van szó) nem érdekelte. Ennek ellenébe pedig folyton csesztet hogy fogyjak már le, mert nincs alakom, es csunya vagyok. De veszi nekem a mindenfele csokis, nutellás, meg egyeb peksutiket, aztan ha nem eszem meg, veszekszik velem, hogy nem ezert veszi, hogy kidobja, és hogy soha többé nem vesz. De ugyanúgy vesz. Meg sütiket, meg egyéb nasikat.
Nem tudom mondani neki hogy elég fogyni akarok, mert kirohog..
2019. szept. 14. 09:46
11/11 anonim válasza:
Nem fog lefogni, és megtömni mint a hibát. Megveszi még kétszer háromszor, aztán ha látja hogy tényleg nem eszed meg, akkor abba fogja hagyni. De akkor tényleg ne egyél belőle. Ezt csak így lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!